Fuckup Nights Sofia vol. 35 в бар "Петък" - да поговорим за провала

2859
Fuckup Nights Sofia vol. 35 в бар "Петък" - да поговорим за провала
Снимка: FUN Sofia

Fuckup Nights Sofia се завръща с нови "провалени истории", разказани от основните "виновници" в тях. Събитието е на 13 юни от 19:30 ч. в бар "Петък".

На сцената на Fuckup Nights Sofia се изправят хора от различни професионални сфери, осъзнали, че това да допуснеш грешка и да се провалиш е човешко и е част от пътя към израстването и успеха. Те са хора, достатъчно уверени в себе си и готови да споделят своята история и своя опит.

Някои от тези истории ни разсмиват, някои ни просълзяват, а някои ни докосват и ни карат да се замислим. Всички обаче са автентични и истински. На Fuckup Nights Sofia Vol.35 ще чуете за провалите на следните гости: 

Гост №1: Гергана Маркова: "Животът се случва на всеки"

Гергана Маркова определя себе си като човек на удоволствията. Опиянен турист, винен човек, морелюбител и, както се оказа, заклет кучкар. Започва професионалното си развитие като учител в детска градина и за няколко години преминава през обучение на всички възрасти, за да посвети следващите десетилетия на обучение на възрастни. 

Вече с над 19 хиляди часа в обучение, тя е подкрепила стотици хора в това да откриват и развиват себе си, да управляват екипите си, да вдъхновяват за каузите си и в същото време да бъдат щастливи. Преподавала е 7 години Личностно развитие в Училището по мениджмънт към НБУ. Вече 20 години е консултант развитие на хората и организациите в Ликора, която е нейно "дете". 

Голямата ѝ професионална любов е Марков колеж, чийто основател е нейният баща. Участва в неговото развитие 25 години, влагайки много сърце, време, енергия и средства. Какво се случва и защо тя решава да го затвори, ще разберем от самата нея на сцената на Fuckup Nights Sofia.

Гост №2: Дойчин Кършовски

Диагностициран от ранна възраст с тежка форма на предприемачество, Дойч с лекота постига успехи в правене на грешки, организиране на провали и оркестрира (поне) един грандиозен фъкъп. Въпреки безспорните си лични дарби, които демонстрира в тази посока, много от тези фъкъпс не биха били възможни без професионалната подкрепа на приятели и партньори. 

През последните 20 години Дойч живее със семейството си в САЩ, но благодарение на съвременните технологии хора в България и по света също са застрашени от неговия коучинг. Сред оцелелите и все още ползващи услугите на Дойч са професионални спортисти, рок звезди, политици и дори потомци на американски президент.

През годините Дойч създава и виртуозно прецаква компаниите: BG Marine Zone, Bulgarian Golf, BG Trampoline Zone, YogaFitBoutique. Две от компаниите на Дойч някак си оцеляват и днес са инструмент за професионално причиняване на дискомфорт на всеки дръзнал да се довери на DoychZone - брандът, с който Дойч и екипът му продължават да правят грешки вече на два континента.

От него на сцената ще чуем за:

- маркетинга на фазани и банани през 90те;

- общото между бизнеса с ютиите и розите. 

Гост №3: Гост - лектори "две в едно" Анна Грозданова и Борис Секулски

Анна Грозданова е организатор на събитията Fuckup Nights Sofia и инструктор по метода на Вим Хоф. От малка мечтае да пътува по света, да се среща с различни хора и култури. Желанието ѝ да пътува я отвежда в Кипър, където завършва хотелиерство и туризъм, след което се прибира в България, да строи "светлото бъдеще". Работата ѝ със заведения продължава около 15 години, когато през 2010 г. фалира и животът ѝ поема в друга посока. Днес води обучения и семинари, свързани с различни дихателни практики и семинари по метода на Вим Хоф, които имат редица ползи за нашето емоционално, ментално и физическо здраве. 

Борис Секулски е човек, който обича да изследва различни модели за вдъхновяващи клиентски преживявания в сферата на сезонен бизнес с храни и напитки. Той е част от създаването на идеята Хасиенда Лозенец, където заедно с екипа създават среда за положителни емоции и клиентско преживяване вече 12 години. Борис е активен в множество различни проекти, насочени към създаването на удовлетворяваща работна среда с фокус към хората в сезонния бизнес и насърчаването на общностите в България и чужбина в тази посока.

Започнал кариерата си като барман в клуб "Underground" в Благоевград през далечната 1998 година, където се запознава с Анна Грозданова и започва дългогодишно приятелство. След това, двамата развиват успешни кариери в управлението на барове, ресторанти, клубове и хотели, както в САЩ, така и в Кипър. Върнали се в България, те предават натрупания си опит и страст към създаването на незабравими преживявания, обичани от екипите им и създаващи голяма общност сред клиентите през последните 20 години.

През 2005 г. те се включват в проект, който бързо стартира, но не продължава задълго. За своите неуспехи и изживени трудности, те ще споделят на сцената на Fuckup Nights Sofia vol.35.

Повече информация за събитието можете да откриете в неговата Facebook страница. Билети можете да закупите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

Устата нападна Народния театър: Кой позволи на Джон Малкович да се гаври с българите?

Стефания Колева и Деян Ангелов представят новия стендъп театър "Без гаранция"

Световноизвестният режисьор Деклан Донелан поставя "Медея" в Народния театър

Калин Сърменов с невиждана почит към българските театрали (СНИМКИ)

Обновеният Театър Азарян представя първа премиера

Джон Малкович проведе кастинг с трупата на Народен театър "Иван Вазов"

Спектакълът "Анна - непоправимата" за Анна Политковская с нови две дати

Миланската опера "Ла Скала" с нов директор

Актьорът Любен Кънев с дебют на West End в Лондон

Над 30 артисти и експерти в изкуствата и екологията обменят опит по програма RE-IMAGINE Green Residency

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com