Яна Маринова стана червенокоса заради роля

106627
Яна Маринова стана червенокоса заради роля

Хубавата Яна Маринова с червена коса. Така я виждат близките от десетина дни, а зрителите ще я гледат в нов образ съвсем скоро. Актрисата се реши на тази промяна не защото й омръзна да е с кестенява коса, а заради роля. Маринова отдавна е показала, че може да се променя напълно, и то много успешно. Преди време от блондинка стана брюнетка заради финала на "Фамилията", после изкара курс за танци на пилон заради ролята си във филма "Живи легенди", а сега вече е с червена коса за образа си в сериала "Връзки".

За ролята знае отдавна и много иска да я изиграе. По план дори снимките трябва да започнат по-рано, а тя вече има други ангажименти. "Затова дори предложих мои приятелки за ролята", разказва Яна. Но всичко се подрежда навреме, така че тя самата да участва в комедийната поредица. В нея героинята не е от главните, но пък е много интересна. "Ролята е много пиперлива и ефектна - такава, каквато всяка актриса над 35 г. би искала да изиграе", обяснява Маринова.

Яна Маринова се учи да танцува на пилон

Актрисата Яна Маринова упражнява майсторската хореография вече четвърти месец. За да се научи на трудните умения, необходими за танцува...

"Връзки" е сериал, който разказва с чувство за хумор за оплетените отношения на хората. В него Яна си партнира с друг много известен актьор от сериал - Михаил Билалов, чийто образ в "Под прикритие" - Джаро, беше убит в последния сезон на криминалето. "С Михаил Билалов си говорихме, че текстът е написан с много хумор, лесен е за работа и е удобен за актьорите", казва още Яна.

За първи път в нов сериал се съгласява да играе Анета Сотирова. Тя ще е в ролята на актриса.

Зад камерата застава Виктор Божинов - режисьорът, който работи по всички успешни български сериали. "С него снимахме първите 8 епизода на "Стъклен дом" и оттогава си мечтаех да работим пак заедно", обяснява Яна Маринова. Продуцент на "Връзки" е "Емо вижън". Сериалът ще върви наесен по Тв 7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com