Павката от Оркестър без име - мюзикълът с най-високото отличие на съюза на артистите в България

2940
Павката от Оркестър без име - мюзикълът с най-високото отличие на съюза на артистите в България

Талантливият Филип Аврамов - една от най-ярките звезди в мюзикъла ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ, който ще покори публиката в Арена Армеец на 1 ноември, спечели наградата "Икар-2017" на Съюза на артистите в България. Именитият актьор и Валери Йорданов съвсем заслужено си поделят престижното отличие за водеща мъжка роля за изпълненията си в "Ничия земя" по филмовия сценарий на Данис Танович.

В най-големия мюзикъл, правен някога у нас, пък ще можем да видим Аврамов в ролята на Павката - легендарния бас-китарист на групата, която се опитва да „пробие на голямата сцена“. Компания в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен спектакъл, по една от българските филмови класики на Станислав Стратиев, ще му правят едни от най-знаменитите имена на родната сцена: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Станимир Гъмов (Филип), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко).

Сблъсъкът на “Оркестъра“ с родната действителност поражда комедийни ситуации, остроумни фрази и незабравими песни, които вълнуват вече десетилетия българи от различни поколения. Наред с любимите на всички персонажи, които ще излязат на сцената на ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ, публиката в „Арена Армеец“ ще се забавлява и с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес.

Мария Илиева е първата звезда в мюзикъла "Оркестър без име"

Кралицата на българската поп сцена Мария Илиева е първата звезда в уникалния по рода си спектакъл ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ, к...

"Глей ся кво прави бас китарата... ми там е работата, че нищо не прави" – Павката

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com