Пиърс Броснан очарован от Софийската опера

43334
Пиърс Броснан очарован от Софийската опера
Снимка: Getty Images/Guliver

Пиърс Броснан изпрати няколко благодарствени писма и букет червени рози в Софийската опера и балет.

Повод за необичайния жест на известния с ролята си на Джеймс Бонд изпълнител е неговото гостуване тази неделя на представление на балета "Лебедово езеро" във водещия наш оперен театър, съобщиха от Софийската опера и балет.

Един работен ден на Мила Йовович и Пиърс Броснан в България

Истински екшън се снима в момента в България. Това се разбира от снимките на Мила Йовович в Instagram и Facebook. Тя и Пиърс Броснан с...

Броснан изненада с появата си в Операта препълнената зала, а също и артистите от балета, които поздрави лично на сцената. Актьорът раздаде много автографи и направи снимки за спомен с изпълнителите. Джентълменското му поведение на екрана и в живота се потвърди от саморъчно написаните от него на хотелска бланка благодарствени писма. Те са адресирани до директора на театъра Пламен Карталов, до примабалерината Маша Илиева и до други представители на ръководството на театъра, с които актьорът се е запознал лично по време на посещението си там.

"Моето сърце е изпълнено с благодарност към всички вас за вашата красота и изящество, вашата страст и смелост, вашата сила на духа и тялото и преди всичко за дарения ви от Бога талант", пише Броснан в отделно писмо до целия творчески състав на Софийската опера и балет. И допълва: "Роза за всеки, роза за всички!". Прекрасен букет от грамадни червени рози придружава получените писма от звездата.

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена