Поли Генова се превръща в Грозното Пате

36967
Поли Генова се превръща в Грозното Пате

Една от най-любимите приказки на децата и техните пораснали родители, оживява като вълшебен мюзикъл на сцената на столичния „Модерен театър”. Чудната история на грозното патенце идва при своята публика на крилете на музиката, танците и думите, които карат мечтите да се превръщат в истини.

Поли Генова се впуска в най-новото си сценично приключение и надява сивия пух на главния герой  в спектакъла. Нейното „грозно патенце” ще мине през целия трънлив път на своите превъплъщения, за да се срещне с доброто и злото, с вярата и отчаянието, истината и илюзиите и да се превърне в красив бял лебед.

Поли Генова се включва в благотворителния мач "Ас за Арти"

Една от най-добрите български певици ще вземе дейно участие по време на благотворителния волейболен мач "Ас за Арти". Вчера Sportline....

В годината, когато отбелязваме 210 години от рождението на великия разказвач Ханс Кристиян Андерсен, „Грозното пате” долита на българска сцена, за да напомни, че да си различен не е престъпление. Мъдростта на писаното слово - че всеки е красив по своему и заслужава да бъде ценен, е посланието към днешните деца и техния полет на мечтите.

Музиката на „Грозното пате” е създадена от композитора Марио Балтаджиев, автор на един от най-популярните и обичани мюзикъли у нас - „Аладин”. Режисурата на приказният спектакъл е поверена на Надя Асенова, а либретото и текста на песните са дело на Иван Ангелов. Хореографията е на Татяна Янева а невероятните костюми са дело на Антоанета Попова. Сценография- Кънчо Касабов.

На сцената на „Модерен театър” ще има много весели и по-малко тъжни моменти, остроумни приказки и шеметни танци в 80 незабравими минути. На сцената излизат Патка Сладка, Комшийка Червеношийка, Петела- Будилник ,Британските гъсоци Хю и Грант, Пуяка-Кораб, Квачка Късокрачка, Котка Кротка, Братчетата Мрън и Гладен съм, Танца на стихиите и разбира се, много красиви лебеди. Специално за мюзикъла „Грозното пате”, актьорът Ненчо Балабанов, ще влезе в няколко „перушинести” роли.

За красотата в живота, за вярата в мечтите, за силата на музиката и думите – това е вдъхновението на мюзикъла „Грозното пате”. Този спектакъл идва в навечерието на пролетта – подобно на птиците, които се завръщат напролет.

Поли Генова пя на рождения си ден в Bedroom club

По случай празника си Поли Генова почерпи вчера най-добрите си приятели в Bedroom Premium club. Певицата, която на 10 февруари чукна 2...

Очаквайте премиерата на „Грозното пате” 25-ти и  26 април 2015 – на сцената на „Модерен театър”.

* Билети можете да закупите на касите на Билетния център на НДК на цени от 13 лв. до 23 лв.  За деца до 14 г. билетите са от 13 лв. до 17 лв., а за възрастни – от 17 лв. до 23 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена