Дормео и Заедно в час искат шанс за всяко дете

19137
Дормео и Заедно в час искат шанс за всяко дете

Нека инвестираме в бъдещето на децата си!

Всяка година в България от училище отпадат ученици без да са придобили елементарна математическа и четивна грамотност, без да са информирани за реалните перспективи за бъдещето си.

Защо е важно да се грижим добре за възглавницата си?

Прекарваме 1/3 от живота си върху възглавница. Освен удобна, тя трябва да е и чиста! Удобната възглавница е едно от нещата, които прав...

Неправителствената организация Заедно в час работи за равни шансове и практически ориентирано образование на учениците в България. Дормео застава зад каузата на организацията - един ден всяко дете в България да има достъп до качествено образование, независимо кое училище посещава, в кое населено място живее и какви са финансовите възможности на неговите родители.

Заедно в час дава възможност на завършващи студенти и професионалисти от различни сфери да станат учители и да мотивират учениците да си поставят високи цели и ефективно да ги реализират.

„Добрият учител е този, който вярва в децата си. Вярва, че независимо откъде започваме, можем да напреднем изключително много, и ако си поставим цели, можем да ги постигнем. Да, заедно, а по-късно и всеки ученик сам“, казва учителка по английски от Заедно в час.

Ученик от 8 клас споделя за програмата: “Харесва ми, че мога да кажа това, което мисля, и да споделя идеите си. Харесва ми, че учителят прави уроците разбираеми и лесни, както и забавни и разнообразни“. А родител допълва: „Да вървим напред, това е основното, децата ни да учат и да се реализират, да желаят да останат в България“.

Три стъпки как да изберете вашата възглавница

Сещате ли се за онзи момент, когато се събуждате и вместо да се почувствате бодри, отпочинали и готови да започнете един нов вълнуващ д...

До 7-ми октомври можеш и ти да подкрепиш съвместната кампания на Дормео и Заедно в час. С покупката на възглавница Дормео даряваш 1 лев за каузата.

Анатомичната възглавница от мемори пяна е подходяща за всички вкусове и за всички възрасти! Дава зареждаща почивка след дългия работен ден на мама и татко. А за малчуганите - здравословен сън след училището и игрите.

С всяка закупена анатомична възглавница Дормео Мемосан 3 нива даряваш 1 лев за инициативата. Нека инвестираме в бъдещето на децата си, да направим така че те да растат с повече увереност, любов към знанието и стремеж към успех. Заедно можем!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com