А1 акцентира на две устройства от серията А на Samsung в новата си кампания

6123
А1 акцентира на две устройства от серията А на Samsung в новата си кампания
Снимка: A1

Смартфоните от А-серията на Samsung се отличават с големи и красиви екрани, висока производителност и цени, които ги позиционират в средния клас. Излезлите на пазара през 2020 година Samsung Galaxy A41 и Samsung Galaxy A71 не правят изключение, като отново предлагат на потребителите отлично съотношение между цена и качество. Това е причината А1 да постави акцент именно върху тях в най-новата си кампания. Устройствата са налични както в магазините на телекома в страната, така и онлайн на А1.bg. Особено предимство на предложенията на А1 е, че се предлагат в комплект с преносимите батерии ttec PowerCard, със солидния капацитет от 5000 mAh.

По-компактното от двете устройства е Samsung Galaxy A41. Въпреки това, със своите 6,1-инча (15,49 см), този модел може да предложи достатъчно голям екран за гледане на мултимедийно съдържание. Дисплеят му се възползва от технологията Super AMOLED, която обещава наситени цветове до най-малкия детайл, а резолюцията от FHD+ (2400 x 1080) ще бъде истинска наслада за окото.

Камерата на Samsung Galaxy A41 е тройна, като разпределението на мегапикселите по обективи следва принципа 48 MP + 8 MP + 5 MP. Говорейки за тях не може да пропуснем и селфи камерата, която е снабдена с 25 MP обектив. Независимо с коя камера е направена снимката, софтуерът на устройството позволява използването на различни филтри и допълнителни функции.

А1 подарява по 2000 МВ мобилен интернет за всяко плащане през Моят А1

Нов бонус за клиентите на А1, които изберат да платят месечните си фактури през един от дигиталните канали на телекома – приложен...

Сравнявайки Samsung Galaxy A71 с казаното дотук, трябва да отбележим, че това устройство има всичко това, плюс още много. Започвайки с дизайна, правят впечатление завладяващите двойки пастелни цветове в динамичен мотив. Тук дисплеят предлага 6,7-инча с резолюция FHD+ Super AMOLED Plus. Galaxy A71 притежава четворна камера с обективи 64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP, която е напълно способна да конкурира качеството дори на някои флагмани.

Най-отличителните характеристики на Samsung Galaxy A71 oбаче не са видими с просто око. В корпуса на устройството може да бъде открит мощен процесор Qualcomm, чийто ядра са разделени според функциите, които изпълняват, на принципа 2 + 6. Двете „големи“ ядра са с производителност от 2,2 GHz. Те се подпомагат в различните задачи от 6 други с мощност 1,8 GHz.

Това разпределение на натоварването щади батерията, оптимизира работата на устройство и помага на Samsung Galaxy A71 да се справи дори и с по-тежките приложения и видеоигри. Това е смартфон, който е на горната граница на средния клас, като в момента може да бъде закупен от А1 на цени, започващи от 21,99 лева на месец или 439,99 лева в брой, при покупка с тарифен план  А1 One Unlimited 5XL. Samsung Galaxy A41 може да бъде открит в портфолиото на А1 на цени, започващи от 11,99 лева на месец или 219,99 лева в брой, отново в комбинация със същия тарифен план.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Yettel предлага дългоочаквания флагман Xiaomi 14 Ultra със специална оферта

Бъдещето на мрежите: Сдружението за електронни комуникации с двудневен семинар в Пловдив

Русия мисли да забрани TikTok

Емоциите и преживяванията, които подтикват към действия – как Yettel помага на потребителите да бъдат по-отговорни към природата

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Избирай от селекция безжични слушалки на лизинг без оскъпяване от А1 до края на април

До 30% намаление на книги в Ozone.bg в играта „Петък с Yettel”

Борислав Славов спечели награда БАФТА за музиката към "Baldur's Gate 3" (СНИМКА+ВИДЕО)

Вземи новия Nothing Phone 2A с 3 години гаранция и план от А1

Придобивките на работното място – повече или по-качествени

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии