А1 помага на бизнес клиентите бързо и лесно да стартират свой онлайн магазин

1822
А1 помага на бизнес клиентите бързо и лесно да стартират свой онлайн магазин
Снимка: A1

Услугата А1 Smart e-shop дава възможност на малки, средни и големи компании да продават продуктите си онлайн

С новата услуга А1 Smart e-shop бизнес клиентите на А1 могат бързо и лесно да стартират свой онлайн магазин. Пазаруването по интернет вече е все по-предпочитано от българските потребители и много компании търсят начини да предлагат своите продукти и услуги онлайн. Извънредната епидемична ситуация допълнително допринесе за повишаване на това търсене, тъй като онлайн шопингът освен по-лесен и удобен, е и по-безопасен.

С А1 Smart e-shop клиентите на А1 получават изграден онлайн магазин за техните продукти, който е със собствен домейн и модерен дизайн, a създаването му е на базата на доказана онлайн платформа. Изработката на електронния магазин се извършва от екип на А1, а представител на клиента получава необходимото обучение, за да работи с него. Чрез онлайн платформа мениджърите или служителите могат сами да управляват магазина, като добавят и премахват продукти и категории, обработват поръчки и ги изпращат.

С А1 Smart e-shop бизнес клиентите могат изцяло да се възползват от електронната търговия, без да се налага да правят първоначална инвестиция за изграждането на своя онлайн магазин. Те могат да добавят в него неограничен брой продукти и категории, които се визуализират веднага и са достъпни за закупуване. Дизайнът на магазина е направен така, че потребителите да се ориентират и пазаруват лесно, има опции за търсене и филтриране на продукти, а самата поръчка става с няколко клика.

Чрез възможността да предлагат своите продукти с професионално изработен онлайн магазин, бизнес клиентите на А1 могат да получават поръчки по всяко време на денонощието и да достигат до по-голям брой потребители в цялата страна. Допълнителни предимства на решението са възможността за интеграция с куриерски фирми за лесно създаване на товарителници и изпращане на поръчките, както и адаптивната версия за мобилни устройства. С услугата А1 Smart e-shop клиентите могат да реализират значителни икономии от наем и поддръжка на търговски площи и да оптимизират разходите си за персонал.

 

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com