Huawei и бъдещето на смарт часовниците: Какво да очакваме на 14 септември

4780
Huawei и бъдещето на смарт часовниците: Какво да очакваме на 14 септември
Снимка: Huawei

Технологичната индустрия се подготвя за сезона на премиерите в края на годината. По всичко личи, че Huawei планира да разтърси пазара на носими устройства на предстоящото си събитие на 14 септември в Барселона, научаваме от официалния Instagram акаунт на компанията. Отново там виждаме, че очакваната продуктова премиера ще протече под надслова Fashion Forward. Той е поредното свидетелство, че Huawei се фокусира върху изграждането на мост между модата и технологиите. Това става в навечерието на 10. годишнина от успешното ѝ навлизане на пазара на носими устройства.

Мнозина намекват, че през следващото тримесечие можем да очакваме от компанията нови модели смарт часовници, с нови функции, които имат потенциал да променят индустрията. В допълнение на очакваните продуктови премиери, Huawei дава индикации, че ще сподели цялостната си стратегия за пазара на носими устройства, на който от години е основен двигател.

Huawei е сред малкото компании, които са пионери в специфичната пазарна ниша между смарт часовниците и традиционни луксозни часовници. Моделите на компанията успешно сливат елементи и от двете в своите дизайни. Ярък пример за това е HUAWEI WATCH Ultimate, чиято премиера бе по-рано тази година. Предстоящите нови анонси ще бъдат нови интерпретации на тази философия, обединена под мотото Fashion Forward.

Ако имаме предвид историята на премиерите на смарт часовници на Huawei, можем да очакваме нови пробиви в ежедневното проследяване и грижа за здравето. По отношение на здравните функции, акцентът върху дизайна и иновациите са на път да променят начина, по който мислим за смарт часовниците. По-прецизно проследяване на работата на сърцето, посредством машинно обучение, още по-богати и мотивиращи фитнес функции, анализ и съвети за подобряване на съня, специфични функции за здравето на дамите, и още много възможносрти, ще превърнат смарт часовника в естествена, подразбираща се, част от съвременния начин на живот.

Очакваме още веднъж да видим старта на нови тенденции в срещата между модата и технологиите, които цда затвърдят лидерството на бранда в тази съвременна сфера на технологии, мода и цялостен здравословен лайфстайл.

Huawei отбелязва 10 години на европейския пазар за носими устройства и сега всички погледи са обърнати към Барселона и датата 14 септември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com