Huawei Mate X3: красив звяр в сгъваемо тяло (ВИДЕО)

12682
Huawei Mate X3: красив звяр в сгъваемо тяло (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com

В Actualno.com имахме удоволствието да тестваме един от най-интересните смартфони на настоящата година - новият Huawei Mate X3. Това е хоризонтално сгъваем “премиум” модел, който се отличава с отличен дизайн и конструкция, изпълнени с иновативни и качествени материали, като удароустойчивото стъкло Kunlun Glass и приятна за докосване зелена “веган кожа”. Корпусът на Mate X3 е тънък, лек и устойчив на вода и прах. Фото системата също е на флагманско ниво.

Външният и вътрешният дисплей са разкошни и в комбинация ни осигуряват повече визуална площ, отколкото някога сме предполагали, че може да ни предложи един смартфон.

Сгъването на Mate X3 става чрез нов вид многоизмерна панта с капковидна форма, която осигурява едновременно гладка работа, дълготрайна употреба и здрав корпус в сгънато състояние. Huawei Mate X3 е пълен с иновации, които директно подобряват надеждността и потребителското изживяване. Сред тях са подобреното графеново охлаждане, перископната телефото камера и ненютоновите флуиди в конструкцията на вътрешния дисплей.


Потребителите на Mate X3 имат достъп до третия по големина световен магазин за мобилни приложения AppGallery, откъдето могат да инсталират огромно разнообразие приложения, включително много български. За Huawei Mate X3 важи обичайната уговорка, че устройствата на Huawei не поддържат директно Google Mobile Services, поради санкциите на САЩ срещу Huawei. Този проблем обаче бе успешно разрешен, като инсталирането на Google приложения става лесно и бързо през AppGallery, с помощта на приложението Gbox.

Целевата аудитория на този смартфон са потребителите, които искат първокласен сгъваем модел с най-доброто от този форм-фактор, включително дизайн, външен и вътрешен дисплей и фото качество.

Huawei Mate X3 е в продажба на българския пазар. За подробности и много интересни факти за този модел - вижте видеото:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com