HUAWEI WATCH 3 Pro печели наградата на EISA за най-добър смарт часовник

2986
HUAWEI WATCH 3 Pro печели наградата на EISA за най-добър смарт часовник
Снимка: Huawei

Huawei Consumer Business Group (CBG) получи престижна награда от Експертната асоциация за звук и визия - Expert Imaging and Sound Association (EISA), която обединява специализирани списания, уеб сайтове и журналисти, публикуващи редовни независими технологични ревюта на нови продукти. HUAWEI WATCH 3 Pro бе обявен за “EISA Best Smartwatch 2021-2022”.

EISA отличи премиум дизайна на HUAWEI WATCH 3 Pro с думите: “Той изглежда отлично на китката, благодарение на титаниевото тяло около 1.43-инчовия му AMOLED дисплей, защитен от сапфирен кристал, който му придава аура на елегантност“. Асоциацията се позовава още на богатството от функции, отбелязвайки, че „Тази модерна операционна система идва с множество приложения и възможности, сред които проследяване на пулса и нивата на кислородно насищане на кръвта, тестване на стреса и разпознаване на падане, както и готови програми за над 100 спортни активности“. 

Базиран на HarmonyOS 2, HUAWEI WATCH 3 Pro е смарт часовникът, замислен и създаден за бъдещето. HUAWEI WATCH 3 Pro идва с изцяло нови интелигентни функции, които илюстрират визията на Huawei за Seamless AI Life и развитие на стратегията 1+8+N. Освен професионалния мониторинг на множество здравни и спортни параметри и до 21 дни живот на батерията  в Ultra Long battery life режим[1], HUAWEI WATCH 3 Pro включва прецизен сензор за измерване на температурата на кожата. С нови функции като разпознаване на падане, HUAWEI WATCH 3 Pro  помага на потребителите да следят тренировките и здравето си в научно-обосновани решения, където и да ги отведе животът.

„След наградата EISA BEST SMARTWATCH 2020-2021 за HUAWEI WATCH GT 2 през миналата година, сме изключително щастливи да получим още една награда от EISA за смарт часовник за новия ни HUAWEI WATCH 3 Pro.”, сподели Кевин Хо, главен оперативен директор на Huawei Consumer Business Group. “Huawei като компания се е посветила на това да предлага на потребителите най-нови технологии и вълнуващо изживяване с тях и да споделя технологичния напредък с повече хора по целия свят. Затова HUAWEI WATCH 3 Pro е независим, интелигентен и мощен като смартфон. За нас е чест да получим признание за това, както и за многото функции за целодневно следене на здравето и физическата активност, което позволява на потребителите да получат повече контрол над собственото си здраве.“

Членовете на EISA са експертни медии от всички области на потребителската електроника, от над 30 държави, като всеки член участва в една или повече от шестте експертни групи на EISA – Фотография, Мобилни устройства, Hi-Fi, Домашно кино – Аудио, Домашно кино – Дисплей и видео, и електроника за автомобила. Всяка година членовете на EISA номинират списък с продукти, които считат за отличаващи се във всяка от експертните групи. Номинациите се представят на официална среща на организацията, на която те се обсъждат в детайли преди финалното гласуване за излъчване на финален победител във всяка категория.

Получената от Huawei престижна награда се нарежда до дългия и показателен списък от медийни награди, получени от Huawei.

 

 

[1] Режимът Ultra-long battery life на HUAWEI WATCH 3 Pro дава вивот на батерията 21 дни при следните условия: активиран Ultra-long battery life режим, фабричните настройки, зададени по подразбиране, активирано следене на пулса, активирана функция HUAWEI TruSleep™ за следене на съня през нощта, 30 минути Bluetooth разговори на седмица, 90 минути тренировки на седмица (с активиран GPS), активирани уведомления за съобщения (50 SMS съобщения, 6 обаждания, и 3 аларми на ден), и 200 включвания на екрана на ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

Yettel показва емблематични модели смартфони в „Музея на електронните отпадъци“

Украински военни се оплакват колко по-бавен е интернетът от Starlink и как не могат да се свържат

Министерството на ел. управлението търси помощ как точно да се забранява изкуственият интелект в България

Как ще се налагат забраните за използването на изкуствения интелект в България? (СНИМКИ)

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 с 3 години гаранция

Флорида ограничи използването на социални мрежи под 16- годишна възраст

Къде трябва да изхвърля стария си телефон и още важни въпроси за електронните отпадъци

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

Facebook връща една от най-омразните функции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии