Кой е подходящият смартфон за вас?

1398
Кой е подходящият смартфон за вас?
Снимка: A1

Повечето от нас могат да признаят, че възприемат смартфона като естествено продължение на ръката си. А колкото повече време прекарваме с любимото мобилно устройство, толкова по-често започват да се набиват на очи някои дребни, но досадни проблеми. Понякога телефонът цикли на любимите приложения, или обичайните действия отнемат повече време. В други случаи паметта е запълнена, а камерата не прави чак толкова добри снимки, за да ги качите в социалните мрежи. Всичко това подсказва, че е време за нов смартфон. Добрата новина е, че до края на май A1 предлага до 75% намаление за избрани устройства в своя онлайн магазин.

Снимки на домашно приготвената пица, игри, разговори със семейство и приятели, онлайн срещи с колеги са само част от функционалностите, с които всеки един от нас запълва дните в изолация. Независимо дали сте любител фотограф, спортен ентусиаст или работите усърдно от разстояние, в онлайн магазина на A1 ще откриете подходящото за вас устройство. Всички предложения от най-новата онлайн кампания са на комплекти от смартфон и стилен аксесоар или джаджа със сериозни отстъпки между 25% и 75% от редовната цена на съответното устройство.

Перфектният баланс на качество и достъпна цена

Едни от най-актуалните модели на пазара - Huawei P40 lite и Samsung Note 10 lite, са част от смартфоните, които сега са на разположение на промоционални цени. Те почти по нищо не отстъпват на своите Pro версии. Huawei P40 lite предлага мощност, стилен дизайн и отлична камера с много възможности – перфектната комбинация за всеки ценител на добрата смартфон фотография. Ha разположение на потребителите има и видео редактор (АІ Vіdео Еdіtоr,) c ĸoйтo можете да добавяте мyзиĸa за фон, да изрязвате ĸaдpи или да използвате различни шаблони. Така видеата се превръщат в истинска кинопродукция за социалните мрежи.

Samsung Note 10 lite от своя страна е подходящ за всеки, който се стреми да бъде по-продуктивен в работата си. Технологията гарантира, че с един клик на S Pen можете да управлявате презентация, да контролирате видео съдържание или да направите снимка. Воденето на бележки става по-бързо и по-лесно, особено когато сте в движение, благодарение на приложението Samsung Notes. Сега можете да превърнете записките си от ръкописен текст в текстов файл, който може лесно да се редактира и споделя.

За всички, които се възползват максимално от функционалностите на своя смартфон, Samsung Note 10 lite и Huawei P40 lite вървят в комплект с преносима батерия ttec PowerCard 5 000 mAh.

Универсални бюджетни решения

В рамките на кампанията в онлайн магазина на A1 има и бюджетни решения от Samsung, Huawei и LG, подходящи за всички, които търсят комбинация от сигурно и удобно устройство, и стилен дизайн. С най-голяма отстъпка от цели 75% е смартфонът LG К50s. Той идва в комплект с хендсфри ttec Rio. Samsung A20e и Huawei P Smart Z могат да бъдат закупени с 50% намаление от цената и са в комплект с преносима батерия ttec PowerCard 5 000 mAh.

Huawei Nova 5T е перфектният избор за всеки фен на игрите. Осемядреният чипсет и бързият графичен ускорител се справят без проблем с натоварващи игри като PUBG и Fortnite с включени графични ефекти. Благодарение на своя чипсет Kirin 980, който задвижва също и актуалните флагмани на компанията, смартфонът е достатъчно бърз, за да задоволи нуждите и на най-запаления геймър. Устройството предлага вградена памет от 128GB и 6GB RAM, което е повече от достатъчно за бърза и плавна работа на интерфейса. Любителите на аксесоарите ще се радват да научат и за комплекта Huawei Nova 5T и смарт гривна Smart Band 4. Двете устройства могат да работят в синхрон и да помагат на фитнес ентусиастите да следят показателите си.

Промоционалните цени са валидни до 31 май и важат само при закупуването на устройство с план от А1. Целият процес се случва онлайн, a доставките са безплатни до всяка точка на страната, независимо от стойността на поръчаното устройство. Договорът също се изпраща по куриер, а клиентите могат да го прегледат и онлайн, преди да го подпишат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Истински флагман: Представяне на Honor Magic6 Pro

Yettel предлага супертънките HUAWEI nova 12s и nova 12 SE в комплект с FreeBuds SE 2

Изкуственият интелект на война: Експерименталният проект на САЩ със смесени резултати в Украйна

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

Академия за дигитални умения помага на учителите да внедряват изкуствения интелект в учебния процес

Роботите на Мъск ни сменят: Заявка за бизнес експанзия

Пуснаха куче-робот с огнехвъргачка свободно на пазара в Америка

Нова сила става ключов пазар за чипове

Yettel предлага Galaxy A55 и Galaxy A35 с до 200 лв. отстъпка и в комплект с Galaxy Fit3

България в Топ 3 в ЕС по най-висока добавена стойност в ИКТ сектора

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии