LG - в помощ на жените по света

3322
LG - в помощ на жените по света
Снимка: LG

Март по традиция е месецът, в който отдаваме почит на жените и тяхната незаменима роля в изграждането на модерното общество. Имайки за своя кулминация 8 март, международният Ден на жената, третият месец от годината олицетворява чудесно жените, тъй като подобно на тях той може да бъде непредвидим и своенравен, но също така носи топлина и радост в живота на всички ни.

В чест на всички жени по света през 2017 г. придобилата световна известност статуя на „Безстрашното момиченце“ бе поставена точно срещу статуята на нападащия бик пред стоковата борса на „Уол Стрийт“ – територия, която съвсем доскоро бе считана за изконно мъжка. Тя е символ на способността на жените да се справят също толкова добре, колкото и мъжете на позиции, изискващи интелект, решителност и самоинициатива, като по този начин окуражава големите компании да назначават повече жени на ръководни постове. В духа на този справедлив и благороден стремеж LG подкрепя всички амбициозни и целеустремени жени в техния стремеж към професионална реализация, като им позволява да прекарват повече време извън къщи. Как става това? Много просто – с новите смарт електроуреди, които са проектирани за да спестят на дамите част от домакинската работа, а те от своя страна да използват това време да се самоусъвършенстват по начина, който са избрали.

По дрехите посрещат

Световната история от последните няколко десетилетия и изпълнена с имена на жени, които са оставили значима следа след себе си. Жени като принцеса Даяна, Елеонор Рузвелт и Маргарет Тачър и днес са вдъхновение за милиони дами по света и то напълно заслужено. Всяка от тях притежава лични качества, с които е заслужила своя легендарен статут. Но по какво си приличат? Ако можем веднага да посочим една обща черта между всички тях, то това е облеклото.

Дрехите са изключително важни за всяка амбициозна бизнес дама. Също както при мъжете, дрехите на работещите жени целят да покажат елегантност, стил и авторитет. Точно тук идва на помощ LG Styler. С негова помощ си спестявате скъпото химическо чистене и всеки ден имате на разположение чисти и свежи дрехи, с които ще можете да посрещнете всички предизвикателства на работната среда. Иновативната технология на за парно почистване на LG “TrueSteam” елиминира до 99,9% от бактериите, осигурявайки най-добрата грижа за вашия гардероб. Елегантният и компактен дизайн на LG Styler го прави подходящ за всяка стая и ще го превърне в един от любимите домашни помощници на всяка жена.

Чиста работа

Всеки дом изисква поддръжка. Чистенето може да бъде много досадна и изискваща време дейност, но това не я прави по-малко необходима. Работещите жени често за изправени пред дилема – от една страна те имат нужда от всяка свободна минута, но от друга поддържането на чист и подреден дом продължава да бъде от голяма важност. За щастие LG предлага перфектното решение на този проблем и неговото име е HOM-BOT Turbo+. Безжичната роботизирана прахосмукачка на LG е съвместима както с Google Assistant, така и с Amazon Alexa, като благодарение на иновативния си софтуер HOM-BOT Turbo+ може да дава статус за свършената от него работа чрез специални видео графики.

Добрите новини не свършват дотук. Благодарение на своя специален дизайн HOM-BOT Turbo+ абсорбира вибрациите на хардуера, което го прави почти безшумен, когато е в работен режим. Освен че е лек и компактен, той е чудесен пример за начина, по който ще изглеждат и функционират свързаните устройства в ерата на „умните“ домове.

„Димящи“ чинии

Организирали сте домашно парти? Вечеряли сте обилно и вече не ви се върши никакъв вид работа? И в двата случая трябва да се изправите пред един и същи проблем – миенето на чинии. Но сега тази считана доскоро за типично женска част от домакинската работа може да бъде свършена бързо и лесно от всеки член на семейството благодарение на новата миялна машина LG SteamClean. Подобно на “Styler” тя разполага с технологията „TrueSteam” за почистване с пара. Благодарение на нея StreamClean намалява с до 40% образуването на водни петънца върху приборите – нещо, описвано от потребителите по света като един от най-досадните проблеми при техните миялни машини.

LG SteamClean е важна част от новата колекция на LG, предназначена за все по-разпространените смарт кухни, чиито уреди функционират съвместно за по-бързо и лесно извършване на домакинската работа.

Най-шикозната кухня в квартала

Смарт кухните се радват на все по-голяма популярност сред потребители с най-различни възраст, професии и кулинарни умения. Те са особено желани от жените, които имат нужда да приготвят храна по най-бързия и лесен начин, за да имат възможност да прекарат повече време със семейството си, да практикуват свое хоби или да обърнат внимание на професионалните си ангажименти.

В днешно време обаче потребителите трябва да се справят не само с липсата на време, но и с тази на пространство. Освен това все повече хора имат желание сами да създадат дизайна на своите кухни. В отговор на тези потребности LG създаде своята специална серия от вградени кухненски уреди. Един от най-впечатляващите определено е „стенната“ готварска печка на технологичния гигант, разполагаща със смарт технологията “EasyClean”. Тя премахва всички остатъци от храна, които биха могли да останат по стените на печката след готвене, спестявайки на домакините едно от най-тежките и натоварващи задължения, свързани с почистването на кухнята.

Убедителни и надеждни в своето функциониране, кухненските уреди на LG позволяват на дамите да отметнат по възможно най-бързия и лесен начин натоварващите домакински задачи, превръщайки готвенето от задължение в удоволствие. Тези характеристики напълно отговарят на стремежа на LG да превърне кухнята не просто в готварско помещение, а в гостоприемно и релаксиращо място, където цялото семейство ще може да се наслаждава на удоволствието от готвенето. И нещо повече – място, в което дори най-заетата бизнес дама може да се почувства като всеотдайна домакиня дори след натоварен и стресиращ ден в офиса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Приложение за хранителни режими и „говореща“ количка спечелиха наградите на Yettel на TUES Fest 2024

Истински флагман: Представяне на Honor Magic6 Pro

Yettel предлага супертънките HUAWEI nova 12s и nova 12 SE в комплект с FreeBuds SE 2

Изкуственият интелект на война: Експерименталният проект на САЩ със смесени резултати в Украйна

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

Академия за дигитални умения помага на учителите да внедряват изкуствения интелект в учебния процес

Роботите на Мъск ни сменят: Заявка за бизнес експанзия

Пуснаха куче-робот с огнехвъргачка свободно на пазара в Америка

Нова сила става ключов пазар за чипове

Yettel предлага Galaxy A55 и Galaxy A35 с до 200 лв. отстъпка и в комплект с Galaxy Fit3

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии