Пуснаха първата партида от часовниците на Apple

12821
Пуснаха първата партида от часовниците на Apple
Снимка: Gettyimages

Първата партида от смарт часовниците на технологичната компания Apple, които бяха предварително поръчани, днес ще бъдат доставени на купувачите. От компанията съобщиха, че свободната им продажба все още е изключително ограничена, информира британският в. "Телеграф".

Предварителната поръчка на часовниците започна на 10-ти април и потребителите ги разграбили за часове. Някои от тях ще получат още днес новото технологично устройство, но други ще трябва да почакат, докато не се произведат повече от смарт часовниците.

От компанията не разкриват точната бройка на часовниците, които са продадени, но заявиха, че работят усилено, за да изпълнят всички поръчки във възможно най-кратък срок. От Apple потвърдиха, че няма да има свободна продажба на продукта в магазините им през целия месец май.

Часовникът се предлага в три модела, сред които са Apple Watch Sport, чиято цена започва от 299 паунда и луксозният вариант Apple Watch Edition с 18-каратово злато на цени от 8000 паунда до 13,500 паунда. Стандартната версия на продукта е на стойност от 479 паунда.

С тези часовници потребителите ще могат да се включат в  социални мрежи, да четат новини, да следят спортни резултати, а с функцията Siri ще научават и прогнозата за времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии