„Том и Джери“, „Ловец на чудовища“ и „Малките неща“ вече могат да се наемат от каталога на А1 Видеотека

5088
„Том и Джери“, „Ловец на чудовища“ и „Малките неща“ вече могат да се наемат от каталога на А1 Видеотека
Снимка: А1 Видеотека

Завръщането на Том и Джери на малкия екран, трилърът „Малките неща“ и екшън фантастиката „Ловец на чудовища“ с Мила Йовович са сред новите заглавия, които потребителите на Xplore TV могат да наемат от А1 Видеотека. Въпреки отварянето на кината, удобството за наемане на филми от дома продължава да бъде предпочитано от зрителите и все по-често стрийминг услугите започват да предлагат най-новите заглавия на пазара.  

Пример за подобна стрийминг услуга е А1 Видеотека, която е част от интерактивната платформа Xplore TV. Тя позволява на потребителите да избират заглавия от каталог с над 20 000 филми, предавания и сериали. Наемането на филм става изключително лесно - директно от телевизора. Избраното заглавие може да се гледа неограничен брой пъти за срока на наема, а таксата се добавя директно към месечната сметка на потребителите.

Видеотеката на Xplore TV предлага празнична селекция от любими филми за деца и родители по случай 1 юни

А1 Xplore TV отбелязва Международния ден на детето със специална селекция от любими заглавия на малките, големи и пораснали деца. От 1 ...

Едно от най-любимите на малки и големи зрители съперничества в историята се възражда на малкия екран с „Том и Джери: Филмът“. Игрално-анимационната адаптация на класическата поредица на Уилям Хана и Джоузеф Барбъра вече може да се наеме от А1 Видеотека и то с професионален дублаж. Историята проследява как Джери се настанява в най-добрия хотел в Ню Йорк в навечерието на „сватбата на века“, принуждавайки отчаяната организаторка на събитието да наеме Том, за да се отърве от него. По време на филма емблематичните герои изпадат в нова ситуация и са принудени да направят немислимото: да работят заедно, за да се справят със ситуацията.  

Друг акцент от юлския каталог на А1 Видеотека е трилърът „Малките неща“, в който веднага прави впечатление участието на трима носители на общо четири награди „Оскар“ в главните роли. Това са Дензъл Уошингтън – награден за „Слава“ и „Тренировъчен ден“, Рами Малек – за „Бохемска рапсодия“, и Джаред Лето – за „Клубът на купувачите от Далас“. Освен забележителния актьорски състав филмът има и интересна история и сериозно забавяне от написването на сценария до заснемането му, които за разлика от повечето продукции в последно време не са свързани с COVID-19. „Малките неща“ се заражда като идея в 90-те години на миналия век, но поради ред причини минават над 30 години докато Джон Лий Ханкок успее да режисира сценария си за двама детективи, които преследват сериен убиец.  

Два от спечелилите Оскар през 2021 г. филми ще радват абонатите на Xplore TV през май

Месецът с най-много празнични дни – май, ще донесе и много приятни емоции на абонатите на Xplore TV със селекция от първокачестве...

„Ловец на чудовища“ с Мила Йовович, станала световно известна с участието си във филма „Синята лагуна“ и поредицата „Заразно зло“, е друго ново заглавие в А1 Видеотека. Като вземем предвид коя е актрисата в главната роля, историята във филма едва ли ще ви изненада. В един свят далеч от нашия, опасни и могъщи чудовища управляват с особена жестокост. Когато лейтенант Артемис (Мила Йовович) и нейните предани войници пристигат на това особено място, те не подозират какво ги очаква. Те нямат шанс срещу толкова силен противник. Артемис все пак намира съюзник в лицето на мистериозен мъж, който е намерил начин да се противопостави на чудовищата.  

Абонатите на А1 Xplore TV разполагат с голям избор на първокачествени филми – за различни възрасти и жанрови предпочитания. За тяхно улеснение с времето платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки. Всички заглавия в селекцията на А1 Видеотека са с кристална картина и професионален дублаж или субтитри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com