Висококачествено 5G изживяване на супер цена със Samsung Galaxy A53 и A33 от A1

4739
Висококачествено 5G изживяване на супер цена със Samsung Galaxy A53 и A33 от A1
Снимка: A1

Смартфоните от серията Galaxy A на Samsung и през 2022 г. са сред най-търсените предложения от достъпния клас в световен мащаб. Отличното съотношение между цена и качество се вижда добре при актуалните Samsung Galaxy A53 5G и A33 5G, които сега стават още по-достъпни при покупка с най-добрите планове от A1.

Като характеристики Galaxy A53 5G предлага повече, отколкото до неотдавна виждахме само при флагманите. Смартфонът е с голям и ярък 6,5-инчов Super AMOLED дисплей с FHD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване.

Националната стажантска инициатива на Съвета на жените в бизнеса в България стартира за четвърта поредна година с подкрепата на А1

За четвърта поредна година А1 подкрепя Националната стажантска инициатива на Съвета на жените в бизнеса в България. Програмата е с прод...

Основната камера е с 64-мегапикселов сензор, оптична стабилизация и AI оптимизации. Освен нея са налични 12-мегапикселова ултраширокоъгълна камера, 5-мегапикселов макро модул и 5-мегапикселов сензор за дълбочина, който помага особено за изпъкване на обекта при портретни снимки. Селфитата са с 32-мегапикселова резолюция.

Galaxy A33 5G е доказателство, че добрата цена не идва в комплект с тежки компромиси. Много от основните характеристики на старшия модел са налични и тук.

Дисплеят е 6,4-инчов FHD+ Super AMOLED с 90 Hz честота на опресняване. Системата от камери остава сериозна с 48-мегапикселов основен модул с оптична стабилизация, ултраширокоъгълна, макро и селфи камери и сензор за дълбочина.

И при двата модела бързият и интелигентен процесор Exynos 1280 е комбиниран с 6 GB оперативна памет и 128 GB място за съхранение. Смартфоните покриват стандарт IP67 за защита от прах и водни пръски. Те поддържат до 25 вата бързо зареждане, като A1 добавя и оригинално зарядно устройство в комплект с избрания смартфон.

BMW X4 xDrive – голямата награда в новата игра на А1 България

Лятото е в разгара си, а това означава почивка, повече време сред природата и хубави моменти с близките хора. Тъй като лятото не е вечн...

Всички клиенти, които закупят Galaxy A53 5G или Galaxy A33 5G от А1 от 22 юли до 22 август с планове от One 29,99 до Unlimited Ultra, могат да се възползват от до 100 лв. отстъпка от цената. 5G ULTRA изживяването е най-добро без ограничения на мегабайтите с висока скорост. Именно това предлагат Unlimited плановете, които са намалени с 50% за първите три месеца на договора.

За същия период ще е безплатно и използването на интернет защитата от вируси, спам и онлайн измами A1 Net Protect.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com