Xiaomi Black Friday стартира със страхотни оферти

2169
Xiaomi Black Friday стартира със страхотни оферти
Снимка: Xiaomi

Xiaomi Store стартира тазгодишната си кампания Xiaomi Black Friday със специални оферти на смартфони и различни AIoT продукти на бранда. Промоциите са активни от 17-и до 27-и ноември в официалния магазин на Xiaomi в София, Paradise Center, ниво 0 и на официалния онлайн магазин на бранда на mi-bulgaria.com.

В оторизирания офлайн и онлайн магазин на Xiaomi можете да намерите голяма част от най-харесваните продукти на бранда. Офертите по повод Xiaomi Black Friday са сред най-чаканите от феновете на бранда, тъй като периодът е подходящ и за купуване на подаръци за предстоящите празници.

Достъпните смартфони от Redmi серията на Xiaomi в момента са още по-изгодни. Сред моделите в промоция са Redmi A1 (2GB + 32GB), Redmi Note 11 (6GB + 128GB) и Redmi Note 11S 5G (4GB + 128GB). Всеки един от тези смартфони притежава впечатляващи характеристики в този клас и е с отлично съотношение между качество и цена.

Един от най-лесните начини да улесните ежедневието си и да поддържате дома си винаги чист е с робот-прахосмукачка. Само сега цели 3 продукта са на изкушаваща цена, като сред тях са най-новите модели на Xiaomi. Ако все пак предпочитате традиционните ръчни вертикални прахосмукачки, също може да се сдобиете с нова и то с намаление.

Още оферти за смарт продукти като тонколона, LCD таблет за рисуване, монитор, пречиствател за въздух, отоплителни печки, електрическо колело, смарт гривни, смарт часовници и слушалки ви очакват в магазина на Xiaomi и онлайн, а промоцията важи до изчерпване на количествата.

Не се колебайте да се сдобиете с нов телефон от различните продуктови линии на технологичния гигант Xiaomi или да допълните смарт дома си с функционален и практичен Xiaomi продукт, част от богата екосистема на бранда. 

*Намаленията важат до изчерпване на количествата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com