2 Unlimited се срещат с двама български фенове

10489
2 Unlimited се срещат с двама български фенове

На 15 юни в Зимен дворец на спорта двама от феновете на 2 Unlimited ще имат възможността да се срещнат на живо със своите любимци.

Подробности за играта, която предоставя възможността да спечелите Meet and Greet с Анита и Рей от 2 Unlimited, ще може да откриете на страницата на концерта във Facebook "Обичам 90-те"/I Love the 90s".

Пускат промоционални билети за партито "Обичам 90-те"

От днес, 27 май, всички фенове на "Обичам 90-те" ще могат да се възползват от специалните промоции за второто издание на партито, което...

Поради огромния интерес към промоционалните билети през изминалата седмица, организаторите на концерта "Обичам 90-те" пускат в обращение още 500 билети на стойност 33 лв, които могат да бъдат закупени в група по три. Новите 500 промо билети за събитието ще могат да бъдат закупени от днес до края на седмицата, 9 юни. Билетите са достъпни онлайн на Eventim.bg и в мрежата на техните дилъри.

Остават по-малко от две седмици до момента, в който всички фенове на 2 Unlimited, Snap!, DJ Sash!, Nana и най-добрият български ретро DJ - DJ Marti G, ще могат да се срещнат със своите любимци и заедно да се пренесат в забавнoто десетилетие на 90-те. Второто издание на "Обичам 90-те" обещава да ви залее с вълна от деветдесетарски хитове, с които да дадете отличен старт на летните емоции на лято 2013.

 

 

Dj Sash!: Гответе се за страхотно шоу на "Обичам 90-те"

Истинското името на Dj Sash! е Саша Лапенсен. Зад проекта Dj Sash! седят още две имена - Томас Алисън и Ралф Капмайстер. Двамата са про...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com