Адел и LMFAO обраха наградите на "Билборд"

6107
Адел и LMFAO обраха наградите на "Билборд"

Енергичните изпълнения и сърдечни речи стояха в центъра на тазгодишните Музикални награди на "Билборд", чиито топ статуетки отидоха в ръцете на Адел, Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Тейлът Суифт и LMFAO.

Британската носителка на "Грами", която завладя целия свят с албума си „21”, спечели общо 12 приза от 18-те си номинации, включително за най-добър изпълнител, най-добър женски изпълнител и, разбира се, най-добър албум. Нейните награди обаче не бяха връчени по време на шоуто, тъй като звездата не присъстваше, съобщи БГНЕС.

Адел провалила "Вог"

Британското издание на "Вог" е регистрирало търговски провал, когато е излязло на корицата си с Адел. Това призна главният редактор на...

Въпреки това, групата LMFAO се появи на сцената в скандални модни костюми, за да получи шестте си отличия, включително песен и топ дует на годината.

Рапърите Уиз Халифа, Лил Уейн и колегата им Крис Браун спечелиха в категориите "най-добър нов изпълнител", "най-добър мъжки изпълнител" и "ар енд би певец на годината".

На сцената се качиха редица звезди от света на музиката. В това число Кели Кларксън, Карли Рей Йепсен, Ъшър, Кери Ъндърууд, Нели Фуртадо, "Уонтид" и "Линкин Парк".

Редактор: Десислава Симова

Ейми Уайнхаус била ужасена от успеха на Адел

След като стана ясно, че Пийт Дохърти продава картина нарисувана с кръвта на Ейми Уайнхаус, днес отново се говори за починалата през юл...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com