Ален Делон тайно е преминал медицински преглед. Ето какво е казал лекарят

7928
Ален Делон тайно е преминал медицински преглед. Ето какво е казал лекарят
Снимка: Getty Images

В събота е извършена експертиза на здравословното състояние на Ален Делон, казаха адвокатите на известния френски актьор и неговия син Антони, противопоставяйки се един на друг относно заключенията, които трябва да бъдат направени.

Според адвокатите медицинската експертиза е извършена в дома на 88-годишния актьор в Души, което не е потвърдено от прокуратурата на Монтаржи. За Кристоф Айела, който казва, че представлява Ален Делон - твърдение, оспорвано от част от семейството, а преди това е представлявал дъщеря му Анушка, експертизата доказва, че разсъдъкът на актьора "по никакъв начин не е нарушен".

От друга страна Лоранс Бедоса, адвокатката на Антони, който също казва, че защитава баща си - друго оспорвано твърдение, критикува редовността на медицинската експертиза, извършена по думите от общопрактикуващ лекар, който не изглежда да е експерт. Оценката освен това е била извършена в присъствието на Анушка Делон - процедура, която не съответства на правилата на експертиза, при която лекарят трябва да бъде насаме със съответното лице, казва Бедоса.

Още: Любимата на Делон: Децата му искат да го убият

Снимка: Getty Images

В изявлението си адвокат Айела посочва, че тези критики имат за цел единствено да "подклаждат спора". По думите му Ален Делон е пожелал на експертизата да присъства само дъщеря му Анушка, което двамата ѝ братя са приели, без да изразят и най-малко несъгласие. "По време на това посещение Ален Делон отговори на въпросите на медицинския експерт, като по този начин потвърди, че разсъдъкът му по никакъв начин не е бил нарушен, противно на клеветническите обвинения, на които той е обект в медиите", казва още адвокат Кристоф Айела.

В четвъртък прокурорът в Монтаржи каза, че е отнесъл въпроса до квалифициран лекар, който да оцени състоянието на Ален Делон, уточнявайки, че тази процедура няма да бъде предмет на "по-нататъшна комуникация".

Още: Дъщерята на Ален Делон се защити: Баща ми не е портфейл

Семейната битка между децата на Ален Делон

Снимка: Getty Images

Между децата на Делон избухнаха разпри заради здравословното състояние на баща им, което се влоши след прекаран инсулт през 2019 г. Синовете на актьора - 59-годишният Антони и 29-годишният Ален-Фабиан, смятат, че Ален Делон е манипулиран от 33-годишната им сестра Анушка, която, както те твърдят, е скрила от тях здравословното му състояние.

Антони отправи обвинение към сестра си, че иска да върне баща им от Франция в Швейцария, за да избегне плащането на твърде високи данъци върху наследството му. 

Анушка от своя страна обвинява братята си, че застрашават живота на актьора, прочул се с филми като "Басейнът", "Гепардът" и "Роко и неговите братя", и казва, че е искала да върне баща си в Швейцария, за да може той да продължи да се лекува там, припомня БТА.

Още: Ален Делон подава жалба срещу сина си

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Теодора Духовникова разкри дали дъщерята на Румен Радев - Дарина, е талантлива актриса

Миро с огромно признание към Слави Трифонов

Наум Шопов се подлага на жесток глад, пие само вода

Познахте ли го? Това е Алек Младенов от "Ергенът" като дете (СНИМКА)

Папи Ханс избухна, развалил си отношения с Натали Трифонова заради Dancing Stars

Голям провал за полицаите в "Един за друг"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com