Анн-Джи отново е Фитнес Модел номер едно

80693
Анн-Джи отново е Фитнес Модел номер едно

R&B певицата и фитнес икона Анн-Джи за пореден път прослави България. Тя взе златото в категория Фитнес Модел на Световното първенство по фитнес и бодибилдинг от Световната фитнес федерация WFF.

Анн-Джи и Станка Златева в силов двубой

Шоуто "Крале на Силата", което има над 10-годишна история, гостува в Сливен. Идеята по традиция бе да обедини последователи на различн...

Тази година престижното състезание се проведе в Словакия. За втора поредна година Анн-Джи е световен шампион като миналата есен първенството се проведе в Италия и там тя грабна златото в категорията Фитнес Фешън.

Тази година хубавицата се върна от чужбина с две купи. Първата е от Националното Първенство на Сърбия, на което миналата година Анн-Джи стана втора, но тази година тя подобри нивото си и пребори всички конкурентки като взе златния медал. Това моментално и даде правото да се яви на световния конкурс в Словакия, за коeто спонсор и станаха ВEO GYM Belgrade. Тежкият режим, железна дисциплина и постоянни тренировки обаче не попречиха на певицата да задейства и музикалната си кариера като засне най-новото си видео към хитово парче в стил рага, на което съвсем скоро очаквайте промоцията.

 

Изгорете излишните мазнини с... портокали

Искате да изгорите излишните мазнини? За това могат да ви помогнат портокалите - вкусно и евтино решение. Учените провели експеримент,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com