Бандерас потвърди, че ще снима филм в България

5861
Бандерас потвърди, че ще снима филм в България

Испанският актьор Антонио Бандерас, който заплени сърцата на публиката още с филма "Десперадо", потвърди на специална пресконференция, че ще снима новия си филм "Automata" в България, съобщават испанските медии.

Звездата издаде, че филмът е научна фантастика и ще бъде заснет в нашата страна. Историята разказва за колапса на Земята и как един изкуствен интелект достига нивото на човешкия разум. Във филма Бандерас ще открие, че "нещо" застрашава бъдещето на човечеството и ще се опита да го предотврати, предаде БГНЕС.

Той обяви още един проект, в който ще си партнира с Лейди Гага. Двамата ще участват в петата част на "Machete Kills", режисирана от Робърт Родригес.

"Тази година заснех четири ленти с Алмодовар и Терънс Малик, но ще ми бъде много забавно да работя отново с моя приятел Робърт Родригес", сподели Бандерас. В лентата той ще си партнира с певицата Лейди Гага.

Педро Алмодовар иска да заснеме фантастичен филм

Режисьорът Педро Алмодовар, който безспорно е сред най-известните представители на испанското кино, изненада феновете си, като заяви, ч...

"Мисля, че Гага ще влезе в образа на моя герой. Това ще зарадва много "малките й чудовища", сподели още актьорът. Във филма участват още София Вергара, Дани Трейо и Джесика Алба.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com