Брад Пит на 60: Най-сексапилният жив мъж (ВИДЕО)

4966
Брад Пит на 60: Най-сексапилният жив мъж (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Два пъти обявяван за "Най-сексапилен жив мъж" от списание "People", Брад Пит днес навършва 60 години. Трудно е да повярваме на колко е години, имайки предвид как изглежда американският актьор.

Още през 1995 г. списание "People" поставят 32-годишния тогава Брад на корицата и го обявява за "Най-сексапилен жив мъж". И нещата сякаш не са се променили до ден днешен. Е, Пит не е като персонажа si в "Странния случай на Бенджамин Бътън", но определено изглежда зашеметяващо за възрастта си.

Още: Ето защо Брад Пит е силно огорчен от осиновения си син Пакс

Брад Пит през 90-те

През 1998 г., снимка: Getty Images

Още през 90-те години Брад Пит се превърна в синоним за красив мъж. И какво по-логично от това един адски красив мъж да привлича около себе си и много красиви жени? Всички връзки на Пит ставаха бързо публично достояние. В началото на новото хилядолетие започнаха отношенията му с Дженифър Анистън и двамата бързо се превърнаха в една от най-горещите двойки в Холивуд.

Медиите полудяха, когато връзката му с Анистън преля в сериозни отношения с Анджелина Джоли. Нещата така ескалираха, че се роди терминът "Бранджелина". Животът им бе постоянно придружаван от папараци, които дебнеха да заснемат поне едно от всичките им деца. Сега и новата връзка на Пит с Инес де Рамон е следена под лупа. С годините обаче Брад Пит доказа, че не е просто красиво лице, а е и много талантлив актьор.

Още: Официално заедно: Брад Пит и Инес де Рамон с първа публична изява като двойка (ВИДЕО)

Снимка: Getty Images

Филмите на Пит

Актьорските му дарби се доказаха с ролите му в "Интервю с вампир" (1994), "Легенди за страстта" (1994), "Седем" (1995), "Седем години в Тибет" (1997), "Да срещнеш Джо Блек" (1998), "Боен клуб" (1999) и др. След новото хилядолетие няма как да пропуснем и "Гепи" (2000), "Мексиканецът" (2001), "Бандата на Оушън" (2001), "Троя" (2004), "Мистър и мисис Смит" (2005), "Вавилон" (2006), "Изгори след прочитане" (2008), "Странният случай на Бенджамин Бътън" (2008) и "Гадни копилета" (2009).

В последното десетилетие във филмографията на Пит се отличават следните заглавия: "Кешбол" (2011), "Z-та световна война" (2013), "Ярост" (2014), "Имало едно време в Холивуд" (2019) (за ролята си тук Брад Пит най-после получава "Оскар"), "Вавилон" (2022).

Брад Пит извън киното

Освен актьор Брад Пит е скултор, успешен бизнесмен и находчив инвеститор с империя от недвижими имоти за над 72 милиона долара. Освен това Пит има продуцентска компания (основана с Дженифър Анистън) и френска винарна (за която води дела срещу бившата си половинка Джоли), както и собствена луксозна козметична линия. Още: Брад Пит разкри близките отношения между Анджелина Джоли и руски олигарх

В интервю за GQ през 2022 г. Брад Пит казва: "Смятам, че съм в последния си етап. Нещо като последния семестър или триместър."

Снимка: Getty Images

Е, със сигурност Пит е намалил скоростта в последните години и е обърнал повече внимание на здравето си. А фактът, че и жени, и мъже до ден днешен го смятат за адски секси, говори, че се справя повече от добре.

Още: Брад Пит и Леонардо ди Каприо се отказаха от този филм, а той стана тотален хит

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com