Деян Донков остана без коса

7351
Деян Донков остана без коса

Тази вечер ще станем свидетели на това как някои участници от „Къртицата” се борят с най-големите си страхове, а други загърбват суетата си.

Денис Родман напусна България със сълзи

Скандалната визита на НБА звездата Денис Родман в България приключи. На 26 април обаче той се завръща у нас, за да се включи в тазгодиш...

На трейлър към предстоящото шоу се вижда как бръснат главата на Деян Донков. В следващия кадър се вижда, че Рут Колева също застава под машинката, но не става ясно дали се разделя с косата си.

Във вторник вечер зрителите ще имат възможност да определят първия заподозрян за саботьор в групата. В началото на живото предаване ще бъде открита телефонна линия, на който зрителите ще могат да гласуват за най-подозирания от тях участник.

Това от своя страна има дава и възможността да спечелят 5000 лв. Сумата ще отиде при един от гласувалите с есемес, отговорил на въпроса „Кой е КЪРТИЦАТА?”. Освен седмични награди, зрителите могат да си спечелят и бюджета, натрупан от провалените мисии на Групата. Ако в последния епизод на шоуто, повече от половината от зрителите са разкрили КЪРТИЦАТА, сумата по нейната сметка ще отиде в сметката на един от зрителите.

Рут Колева и Явор от Gravity Co. в общ проект

Algoriddim live band – това е името на проект, за който ще чувате и четете все повече. Ако трябва да го определим стилистически, ...

От началото на шоуто участниците подозират трима от своите членове. Това са Азис, Миглена и Михаил. Един от тях ще бъде и първият застрашен да напусне шоуто в четвъртък. Кой ще бъде неговият опонент ще решат зрителите със своите гласове по време на живото предаване тази вечер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес