Деми и Аштън в бракоразводна битка за 290 милиона

9508
Деми и Аштън в бракоразводна битка за 290 милиона

Деми Мур и Аштън Кътчър може би ги очаква тежка бракоразводна битка за 285 милиона долара, след като не успяха да се разделят мирно и тихо.

Разговорите между двамата са пропаднали заради финансови въпроси и сега може би ще се срещат в съда, за да разрешат разногласията си.

Деми Мур отново е прелъстена и изоставена

Холивудската актриса Деми Мур отново е соло. Този път звездата бе зарязана от 26-годишния артдилър Вито Шнабъл, който й заявил, че в мо...

Според източници, 35-годишният Кътчър бил "враждебен", докато 50-годишната Мур отказала да отстъпи.

Двамата се разделиха през 2011 г., след като Деми разбра, че Аштън й е изневерил. Оттогава имаше много спекулации защо все още не са сложили официално край на брака си.

Кътчър подаде молба за развод през декември 2012 г., но Мур отказваше да подпише документите. Сега обаче актрисата явно е променила мнението си, тъй като днес тя най-сетне заведе официален иск за раздяла със звездата от "Двама мъже и половина".

Деми e написала "непреодолими различия" като причина за раздялата. 

Тя е много  разочарована от споровете им по финансовите въпроси. "Аштън беше много труден за общуване, дори може да се каже, че беше враждебен. След повече от година опити за уреждане на спорните въпроси Деми най-сетне е готова да продължи напред", разкри източникът.

Деми Мур пощуря

През последните месеци Деми Мур често намира място в медиите със своето все по-променливо поведение. Затова новите снимки на актрисата...

"Двамата се надяват, че адвокатите им ще постигнат споразумение тази пролет, в противен случай ще се стигне до съдебно дело", допълни същият източник.

Ако двамата отидат на съд, ще трябва да делят много пари. Кътчър е най-високо платеният актьор в американската телевизия и миналата година е спечелил повече от 22 милиона долара от участието си в хитовия сериал "Двама мъже и половина".

Неговото лично богатство се оценява на около 135 милиона долара, докато това на Мур се смята, че е около 150 милиона благодарение на филмите й през 80-те и 90-те.

"Аштън направи много пари, след като се ожени за Деми - много повече, отколкото тя. Но въпреки че стана толкова известен чрез нея, той вярва, че не й дължи толкова много", сподели източник.

Деми Мур - една тъжна любовна история

Красивата холивудска актриса Деми Мур, която навърши 50 години на 11 ноември, почти не се е променила с времето. Не знаем какви са тайн...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com