DJ Diass засне нов клип с Donna

18685
DJ Diass засне нов клип с Donna

Видеото към песента „Fade Away“ на DJ Diass с участието на Donna ще бъде най-скъпата и атрактивна продукция за 2013-та година. В рамките на два дни (13 и 14 май) беше заснет видеоклипът, а неговата премиера ще се състои на 1 юни 2013 г.

В лентата Donna играе ролята на пътешественичка във времето, която от апокалиптичния XXII век се озовава в 30-те години на XX век. Тя разказва за своята загубена любов, преминавайки като трансмисия през вагоните на ретро влака „Корона Експрес” сред мистериозни пътници. Единственият, който може да я види и да усети чувствата й, е DJ DIASS, който става свидетел на нейната поява.

Лео и Део записаха нова песен

Лео и Део се събраха за поредния си музикален проект. Новото им парче се казва „Целият свят“ и премиерата му ще бъде в нача...

Основни локации на снимките са парната композиция „Корона Експрес”, управлявана през 30-те години на миналия век лично от Цар Борис III, Царската гара до Казичане, построена от Цар Фердинанд I и „Ремиза”, където се намират вагоните от легендарния царски влак.

Продукцията се снима във full HD с камера RED. Режисьор на снимките и постпродукцията е Николай Павлов, оператор е Томислав Михайлов - Чочо. В различните мизансцени във вагоните на влака актьорски роли имат Ангел Ковачев (Ангел&Моисей), Недислав Драгнев (Voice of Boys), Прея Осесей (X factor), младата актриса Корнелия Митева, която е от рода на Кимон Георгиев.

За футуристичната визия на Donna и стайлинга на участниците се грижат дизайнерите от Modalllllab, а ретро костюмите, в които е облечен и DJ DIASS, са предоставени от Народен театър „Иван Вазов”. Реквизитът се допълва от автентични вещи на Царското семейство и семейството на Кимон Георгиев, министър председател на България в периода 1934-1935г. и 1944-1946г.

Кино гримът е дело на Румен Чакъров, а косите – на Руско Русев. Продуцент на видеото е компанията „Флаш Медиа” АД, а авторската концепция на продукцията е на Атанас Лозанов.

Хор „Родна песен“ отбелязва 50–годишен юбилей

50 – годишен юбилей ще отбележи тази година представителният смесен хор към Община Бургас „Родна песен“. Кръглата год...

Клипът се осъществява с любезното съдействие на Български Държавни Железници. „Корона Експрес” е единственият действащ влак в Европа, произведен по специална поръчка за царска особа. Пред 1937 и 1938 г. един след друг от завода „Линкенхофманверке” в Бреслау, Германия излизат два от трите най-ценни вагона на „Корона Експрес”. За клипа към „Fade Away“ бяха използвани вагон-ресторанта и вагона на Цар Борис III.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес