Джеси Джей: Здравей България, ще се видим на 29 юни

11848
Джеси Джей: Здравей България, ще се видим на 29 юни

Родните меломани започнаха да броят дните до първото издание на Symphonics’Concerts. И докато българските фенове тръпнат до мига на първата им среща с фънк легендите Jamiroquai и британската надежда Джеси Джей, провокативната певица им изпрати специално видеопослание от Лондон. Носителката на наградата „Брит” ще представи най-актуалните си хитове, както и част от репертоара, с който закри Олимпийските игри през миналото лято.

„Здравей, България, аз съм Джеси Джей! Приемете моя поздрав. Безкрайно съм развълнувана от нашата среща на 29-и юни. Ще се видим там”, усмихнато казва певицата в ексклузивната видео визитка.

Същевременно преди броени дни поп звездата даде ексклузивно интервю за българска медия. В материала Джеси Джей изказа подкрепата си спрямо протестите в страната. „Bulgaria, DansWithMe”, призова певицата, изразяайки позицията си.

Jamiroquai и Jessie J залагат на джинджифилова диета

По-малко от десет дни остават до дебютното издание на Symphonics’Concerts! Феновете вече предусещат първата си среща със своите и...

Междувременно феновете могат да научат все повече подробности около настъпващите Symphonics’Concerts. Специално за музикално-летния юнски уикенд, на който хедлайнери ще бъдат британците Jamiroquai и английското поп бижу Jessie J, пред столичната Арена Армеец „София” ще бъде изградена външна J&B сцена. На нея преди и след основните събития посетителите ще имат възможността да се отдадат на танци и качествена музика, прецизно селектирана от гост диджей, сред които Emil Prize – Boro.

 

Symphonics Enetrtainment гарантират, че подобно на концерта на Джей Ло в България, отново е помислено за удобството на феновете. В самата зала по време на двата концерта на разположение на родните музикални почитатели ще бъдат няколко бара с марка на Heineken и J&B.

Друга любопитна подробност около първото издание на Symphonics’Concerts е, че по време на концертите на Jamiroquai и Jessie J в „Арена Армеец” всички закупени храни и напитки ще се заплащат чрез безконтактни карти от Банка ДСК. Всеки клиент ще има възможност да получи и зареди своята карта на специални гишета на Банката на територията на залата срещу пари в брой или чрез банкова карта.

Спечели 2 билета за Jamiroquai с играта на actualno.com

Британската фънк банда Jamiroquai гостува в Арена Армеец само ден преди Джеси Джей (28 юни) като част от първото издание на Symphonics&...

Безконтактната карта ще бъде валидна и за двата концерта, а таксата за издаването й ще бъде в размер на 2лв. При плащане и проверка на наличност такси няма да се начисляват, а при напускане на залата всеки клиент ще има възможност да получи в брой заредени по картата, но непохарчени суми.

Билетите за концерта на Джамирокуай на 28 юни в България са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

Билетите за концерта на Джеси Джей на 29 юни в България са от 70 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

Припомняме Ви, че actualno.com и iwoman.bg ви дават невероятната възможност да спечелите по 2 билета за концертите на Jessie J и Jamiroquai, научи повече ТУК, ТУК, ТУК и ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com