Джон Крайър със заслужена награда за ролята си в „Двама мъже и половина”

36483
Джон Крайър със заслужена награда за ролята си в „Двама мъже и половина”

Джон Крайър най-сетне грабна награда Еми за главна мъжка роля. Актьорът, който от години се превъплъщава в кожата на Алън Харпър от сериала „Двама мъже и половина”, смята, че никога не би спечелил престижната награда, ако Чарли Шийн бе останал в сериала.

Припомняме, че чичо Чарли бе уволнен от телевизионното шоу миналата година, след като се изпокара с продуцентите на ситкома. В резултат на напускането на Шийн, главната роля пое актьорът Аштън Кътчър.

Чарли гузен, че нарекъл Алън "трол"

Чарли Шийн е готов да поправи отношенията си с Джон Крайър, който играе Алън в сериала "Двама мъже и половина". Звездата призна, че съ...

Крайър прибра в дома си награда Еми за „Невероятен главен актьор в комедиен сериал” вчера в Лос Анджелис. Холивудският актьор винаги е спадал в категорията „поддържаща роля”, но напускането на Чарли най-накрая му е дало шанс да блесне.

Когато Чарли и аз бяхме заедно в шоуто, акцентът в сериала бе съсредоточен върху него. Цялото предаване бе структурирано около неговия герой, така че беше глупаво аз да съм в категорията „водещ герой”. Това се промени. Сега, когато съм с Кътчър, е повече партньорска игра”, сподели звездата пред Los Angeles Times.

Крайър сподели също, че се е притеснявал, че шоуто ще се разпадне без чичо Чарли, но успехът на сериала продължи и без него.

Редактор: Калина Здравкова

Чарли се завръща от отвъдното в "Двама мъже и половина"

Сценаристите и продуцентите на "Двама мъже и половина" явно най-сетне видяха, че не могат да спасят сериала без Чарли Харпър. За да при...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com