Ето я причината холивудските двойки все по-често да се разделят

8921
Ето я причината холивудските двойки все по-често да се разделят
Снимка: Getty Images

"Взехме трудното решение да се разведем", заявиха Вергара и Манганиело в изявление до медиите в понеделник. "Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, когато навлизаме в този нов етап от живота си."

ОЩЕ: След 2 години брак Ариана Гранде и съпругът ѝ се разделиха

Сред другите големи имена, които се разделиха през 2023 г. след дълги години заедно, са Тейлър Суифт и Джо Алвин, Том Брейди и Жизел Бюндхен, Били Портър и Адам Смит, Аврил Лавин и годеникът ѝ Мод Сън, както и Рийз Уидърспуун и Джим Тот, и това са само някои от имената.

Експертът по връзките Шери Мърфи, основала сайта за запознанства "Elite Connections International", заяви пред "Newsweek", че връзките на знаменитостите изглежда се разпадат напоследък заради социалните медии.

"Става много по-трудно за двойките да останат заедно, когато и двамата са в развлекателния бизнес", казва Мърфи. "Всички се влюбват в знаменитостите и те нямат право на грешка. В реалния свят знаем, че да си във връзка може да е трудно и никой не е прав през цялото време. Ако можете да си представите двама души, които живеят заедно, които имат гигантско его и винаги са свикнали да постигат своето - това е равносилно на катастрофа."

Ако бяха живи: Вижте как биха изглеждали днес Джон Ленън, Робин Уилямс, Кърт Кобейн (СНИМКИ)

Животът е несправедлив и ни е отнел едни от най-големите звезди в киното, музиката и световния шоубизнес. Някои от тях си отидоха толко...

Снимка: Getty Images

Мърфи добавя, че постоянното наблюдение от папараци или в социалните медии може да се отрази на връзката на една знаменитост. "Всеки, с когото те говорят, се интерпретира по света по изкривен и преувеличен начин. Една невинна среща може да бъде раздута до неузнаваемост", казва тя. "И не на последно място, ако сте привлекателна знаменитост, хората ви следват. Те не знаят какъв сте като човек и не се интересуват от това. Лесно е да съсипеш всяка връзка, която вече имаш. Много хора се опитват да се сближат с тях, за да спечелят бързо пари. Да си знаменитост има своите предимства, но със сигурност не е лесен живот".

Мърфи все пак посочи някои двойки знаменитости, които са устояли на изпитанието на времето, като Дейвид и Виктория Бекъм, Голди Хоун и Кърт Ръсел, Том Ханкс и Рита Уилсън и Сара Джесика Паркър и Матю Бродърик, пише БГНЕС.

"За знаменитостите винаги е било трудно да поддържат връзка... Те трябва да са отдадени и силни хора и няма как да разбереш дали една двойка е успяла да се запази, докато не остарее", заключи Мърфи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Продават имението на Матю Пери, в което той така и не успя да живее

Наградата, за която Ози Озбърн отчаяно мечтае

Разпад: Венков и Невена напускат "Ку-ку бенд"

Крисчън Слейтър очаква четвърто дете

Алек Болдуин призна, че е изшмъркал кокаин колкото от "Земята до Сатурн и обратно"

Нова любовна двойка в Hell's Kitchen (СНИМКИ)

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Ключови участници вече са аут от Hell's Kitchen (ВИДЕО)

В "Ергенът" нищо не се случва по сценарий: Алек с неочаквана молба към екипа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com