X
 
 

Ето колко са хонорарите на час на Краси Радков и Димитър Рачков

23137 2
Ето колко са хонорарите на час на Краси Радков и Димитър Рачков
Снимка: Facebook
Комиците Виктор Калев и Краси Радков заработват по 3000 лв. на час. Толкова била тарифата им, по която те се хонорували, за да са водещи на сватби, частни партита и корпоративни събития.

Най-често обаче актьорите отпускали и бис от половин час допълнително. Често се случвало домакините да ги поръчат в комплект с Димитър Рачков.

Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделиха

Актьорът Димитър Рачков и колежката му от "Господари на ефира" Мария Игнатова са прекратили дългогодишната си връзка. Самият Рачков п...

Неговият ценоразпис бил почти същия като техния. Много родни богаташи били фенове на комика и често го викали за забава по време на лични тържества, пише "Уикенд".

Именно частните партита били голямата стихия на Рачков, тъй като бил пълен с лафове, които използвал, за да забавлява богаташите.

Сменял няколко визии по време на ангажимента си, а най-любим и търсен бил Жоро Бекъма – екранният му образ от "Пълна лудница“, който го изстреля право към върха преди години.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
    Еми, какво да кажа? Заслужават си напълно хонорара! Всеки един лев от него е напълно заслужен. Който си го може го може. Както е казал народът, и Нане може, и Вуте може, ама козата си сака... нали се сещате какво?
  • Анонимен 1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
    Клоуните на мутрите.. Едно време бяха основно чалгарите, сега тези са новите чалгари.