Фотографиите на Брайън Адамс пристигнаха в София

1230
Фотографиите на Брайън Адамс пристигнаха в София

Над 100 платна от фотографските серии EXPOSED и WOUNDED на легендарния рок музикант Брайън Адамс пристигнаха в София с три камиона и тегло над 3 тона и половина. Това е най-мащабният проект от цикъла “Майстори на фотографията”, създаден и реализиран съвместно от фондациите “Мусиз” и “Америка за България” с подкрепата на VIVACOM и Samsung.

Изложбата EXPOSED / WOUNDED ще бъде представена на 11 октомври, вторник, във VIVACOM Art Hall, и ще продължи един месец с вход свободен. Екипът на Брайън Адамс вече обяви, че тя ще бъде открита лично от своя автор часове преди концерта му в Арена Армеец същия ден.

Брайън Адамс обеща да пее повече от два часа и половина в София

По-малко от месец ни дели от мащабното BEST OF шоу на легендарния Брайън Адамс в София. Грандиозният концерт ще се проведе на 11 октомв...

Ден по-късно - на 12 октомври, сряда - от 11.00 ч. в галерията на VIVACOM Art Hall ще се състои и лекцията на куратора на изложбата, Мат Хъмфри, от галерия Crossover Хамбург.

Фотографската изложба на Брайън Адамс пристига в София след представянето си в музея на фотографията в Стокхолм – събитие, открито лично от Нейно кралско височество, Виктория Ингрид Алиса Дезире, принцеса на Швеция.

Кадрите от EXPOSED улавят по забележителен начин знаменитости като кралица Елизабет, Мик Джагър, Дъстин Хофман, Стинг, Моника Белучи, Кейт Мос, Шон Пен и Мики Рурк, а 30-те портрета от серията WOUNDED представят млади британски военни, претърпели тежки травми по време на мисиите в Ирак и Афганистан, които променят живота им завинаги.

Фотокредити:

Брайън Адамс изпрати огромна кухня от Америка за концерта си у нас

С луксозна мобилна кухня и личен шеф-готвач, след по-малко от месец у нас, пристига канадската рок легенда Брайън Адамс. Грандиозното B...

Фотографската изложба EXPOSED / WOUNDED на Брайън Адамс следва фотографската изложба на Лени Кравиц FLASH и е седмата поред от платформата Майстори на фотографията, която показа творбите на едни от най-известните и влиятелни фотографи днес, сред които Хари Бенсън, Раян Макгинли и Бил Оуенс. Всички експозиции се представят пред българската публика от фондациите “Мусиз” и “Америка за България” във VIVACOM Art Hall. EXPOSED / WOUNDED се осъществява в партньорство с VIVACOM и Samsung със съдействието на Столична община. Фондация MUSIZ благодари за съдействието на винарна Братя Минкови, които поднасят комплимент към събитието с най-новата си серия вино – Le Photographe, и на Гранд Хотел София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com