Фронтменът на 2Unlimited стана татко за 3-ти път

6563
Фронтменът на 2Unlimited стана татко за 3-ти път

Фронтменът на 2Unlimited Рей Слинграард стана татко за трети път. Миналият уикенд се роди неговият син Ноа.

„Синът ни се роди. Добре дошъл на бял свят, Ноа Реймънд.”, написа певецът в социалните мрежи. Това е второто дете на музиканта с настоящата му приятелка Нина. Дъщеря им вече е на осем години. От първия си брак Рей има и син на 17 години.

Криста подгрява на концерта на R’n’B звездата Ciara

Криста, откритието на лейбъла на Мария Илиева Стерео стая, ще подгрява световната R’N’B звезда Ciara на концерта й в рамкит...

Рей Слингаард ще кацне в България заедно с дуетната си половинка Анита Дот от 2Unlimited на 14ти юни, петък. Хитовият дует пристигат у нас за концерта „Обичам 90те”, който ще се проведе ден по-късно - на 15 юни в Зимен дворец, София (от 20 часа). Организатори на деветдесетарското парти са Коко ейджънси и Радио ENERGY.

На сцената в Зимен дворец ще се качат още звездите от SNAP!, Nana, DJ SASH!, както и българските диджеи DJ Marti G и DJ Simon.

Билети за концерта могат да се закупят онлайн на Eventim.bg и на касите на техните дилъри в страната. Промоционалните билети за студенти са на стойност 27 лв. В мрежата на Eventim са пуснати за продажба и 250 групови билета за трима на обща промо цена от 100 лв.

Оказа се, че звездите на 90-те не са капризни. Шампанското и селекцията от хубави вина са задължителни, но останалите им желания са съвсем скромни. Свежи плодове, шоколад и леки напитки е всичко, от което звездите са заявили, че имат нужда.

Ъпсурт представя новото си парче на 13 юни

Остават броени часове до старта на лятното турне на радио и телевизия The Voice. Свежи емоции и любима българска музика ще се изсипват ...

Чуждестранните изпълнители, които са част от второто издание на концерта – 2 Unlimited, Snap!, Nana и DJ Sash! са подговили незабравима парти вечер с най-емблематичните си хитове от 90-те за българските фенове. Концертът ще открие най-популярният български ретро ди джей DJ Marti G. DJ Marti G заедно с колегата си DJ Simon ще се погрижат и за музикалните сетове между изпълненията на чуждестранните звезди.

Организаторите на концерта CoCo Agency и Радио ENERGY открехват леко вратата на бекстейдж приготовленията и ни уверяват, че освен безспорните деведесттарски хитове ни очаква и нетрадиционна сцена с огромен 22-метров екран и много визуални ефекти, които ще направят партито още по-незабравимо за всеки, който отдели съботната си вечер за концерта в Зимен дворец на спорта.

Билети за концерта могат да се закупят онлайн на Eventim.bg и на касите на техните дилъри в страната. Промоционалните билети за студенти са на стойност 27 лв. Може да закупите и групов билет за трима на обща промо цена от 100 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com