Ice Cream направиха фурор в Македония

3836
Ice Cream направиха фурор в Македония

Последният ден от месец март бе знаменателен за Ice Cream. Най-успешната българска хип хоп група направи своя международен дебют в Македония и предизвика истински фурор.

Клуб Ванила в Скопие едва побираше над 600-те госта на черното парти, на което участие взеха българските звезди Мишо Шамара, Туфо, Сарафа и Ice Cream. Оказа се, че публиката е доста добре запозната с творчеството на Ice Cream и всички пяха, и танцуваха на хита “Те карам да вибрираш”.

Нови 17 ХИВ-позитивни са регистрирани от началото на годината

Новооткритите случаи на серопозитивни лица през миналата година са 157, което е с 44 души по-малко в сравнение с 2011 г. От началото на...

Успешното представяне на Ice Cream не остана незабелязано от другите клубове в Скопие и още на следващия ден групата получи няколко покани за участия. Почитателите на черната музика в Македония ще могат да се радват на нови участия на групата съвсем скоро.

В края на седмицата са снимките на новият клип на бандата към песента “Взимам-Давам”, а съвсем скоро ще има и официална премиера на видеото. Сингълът бе представен официално преди няколко седмици и вече е тотален хит в плейлистите на всички радиостанции в България.

Успоредно с това с пълна сила върви и турнето “Свободна България”, в което Ice Cream са гостуващи звезди. Турнето вече мина през 10 български града, предизвиквайки небивал интерес. До края на турнето остават още 40 града.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com