Играй и спечели с Actualno.com и "Завръщането на първия отмъстител"

105792
Снимки: Форум Филм България

Actualno.com ти дава уникалния шанс да спечелиш oригинални награди от най-новия филм от създателите на „ОТМЪСТИТЕЛИТЕ” – „ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ”.

Тази седмица трима от вас може да спечелят следните награди:

Actualno.com ще изпрати един щастливец с най-близкия му човек на гала премиера на "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ"

Actualno.com и „Форум Филм България” ти дават уникалния шанс да застанеш на червения килим до Крис Евънс, Скарлет Йохансон ...

-          двоен билет за филма

-          уникални слушалки „Капитан Америка”

-          оригинални форми за лед „Капитан Америка”

За да участвате в играта, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Actualno.com ще изпрати един щастливец с най-близкия му човек на гала премиера на "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ"

Actualno.com и „Форум Филм България” ти дават уникалния шанс да застанеш на червения килим до Крис Евънс, Скарлет Йохансон ...

„Как е истинското име на героя от „ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" - СОКОЛА?

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Тримата победители ще бъдат изтеглени чрез томбола на 25 март.

А за най-нетърпеливите от вас предоставяме любопитни факта за Сокола от заснемането на продукцията:


- Сокола е бивш военен парашутист, който работи с ветерани от армията в област Вашингтон. Той е част от секретен проект и е тайно обучен от военните за въздушни битки със специално конструирани крила. Сокола става безценен съюзник на Капитан Америка и Черната вдовица в момент, в който те не са сигурни на кого може да вярват. В изпълнено с опасности състезание с времето, той ще им помогне да спрат връхлитащата ги заплаха.

Първият отмъстител се завръща на 4-ти април

Новото екшън приключение "ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПЪРВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" е третият филм, посветен на отделен супергерой след „Отмъстители...

- При изграждането на образа и въоръжението на Сокола, създателите на „Завръщането на първия отмъстител“ са се стремили да добавят повече тактически елементи в костюма му, от тези, които героят притежава в комиксите. Сред тях са изключително здрави ленти, ремъци и допълнително оборудване, с които oкончателният резултат е костюм, който запазва емблематичните характеристики на Сокола, но е доста по-модернистичен.  

- Актьорът, който изпълнява ролята на бившия военен парашутист, е Антъни Маки и за обличането на крилата всеки път са му били нужни поне 25 минути. В ролята на Сокола той заснема многобройни сцени с прелитане, в които е закачен за специални метални въжета. 

Завладяваща поява на злодея в новия трейлър на Завръщането на първия отмъстител

Новият трейлър на "Завръщането на първия отмъстител" разсейва мъглата над злодея, срещу когото ще се изправят Капитан Америка и Черната...

- Координаторите на каскадите го пускат да лети на 20 метра височина във въздуха и го приземяват прецизно на определената за това точка, за да може той да се освободи от жиците и да се включи в сцената. За щастие на всички замесени в процеса, Маки е много атлетичен и с отлична координация, което улеснява работата на екипа.

- Интересен факт от снимачния процес и превъплъщаването на Антъни Маки в героя е специалното му лично отношение към ролята. Неговият ентуасиазъм, граничещ с възторг, се оказва силно заразителен за екипа. Маки има навика да казва „Пито-платено!“ всеки път, когато нещо се получава добре или дадена сцена е финално завършена. Не след дълго се оказва, че тази фраза става масово употребявана от всички на снимачната площадка. 

Очакваме вашите отговори и ви пожелаваме успех!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com