Историята на Джорджина Родригес - съвременната Пепеляшка или жената до Роналдо (ВИДЕО)

59389
Историята на Джорджина Родригес - съвременната Пепеляшка или жената до Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Всички сме чували историята за Пепеляшка - едно обикновено момиче, което изненадващо среща истински принц и животът й се преобръща. Съвременна версия на класическата приказка намира отражение в разказа на Джорджика Родригес - жената до световноизвестния футболист Кристиано Роналдо.

Тази седмица тя има двоен повод да почерпи - рожден ден и премиера на документалната поредица "Аз съм Джорджина", в която разказва за прехода си от обикновена продавачка до жената на най-известния футболист в света. Животът й сега е мечта за всяко момиче, но тя споделя колко некомфортно се е чувствала в някои моменти след запознанството си с мегазвездата. Бихме й повярвали - представете си - един ден си продавачка в магазин, а на следващия си на корицата на всички списания...

Родена в Буенос Айрес, с баща - аржентинец и майка - испанка. Израстнала е в североизточния испански град Хака. Занимава се с танци преди да се озове в Бристол, Англия. Първоначално започва работа като домашна помощница в богато британско семейство, а по-късно работи като продавач-консултант в магазин на Gucci в Мадрид, където всъщност среща Роналдо.

"Аз съм Джорджина Родригес. Преди 5 години животът ми се промени. Пристигането ми в Мадрид беше ужасно. Разглеждах евтини апартаменти, които струваха около £250 долара на месец. Накрая се озовах в складово помещение. Беше ледено студено през зимата и горещо през лятото. Животът ми се промени в деня, когато срещнах Кристиано Роналдо", заяви тя.

Джорджина е абсолютно откровена и разказва как сутрин е отивала с автобуса на работа, а вечерта футболистът я е взимал с кола за над милион евро. А когато е отишла за първи път в имението на Роналдо, буквално се изгубила. "От това да продавам луксозни вещи и скъпи дрехи, стигнах до там, да ги нося на червения килим", добавя още тя.

"Станах жената до най-следваният мъж в света. Но за мен той е нормален мъж. Мечтаех си да имам до себе си принц от приказките и това се случи. Благодарение на любовта в момента животът ми е сбъдната мечта. Хака е мястото, където израснах. Там започнах да танцувам и се наслаждавах на обичта на семейството си. Всичко това ме е оформило като личност", разкрива още Джорджина.

 

Звездната и една от най-коментираните двойки споделя, че е заедно от 2016-та година. Кристиано Роналдо е категоричен, че е напълно влюбен в нея. Аржентинският модел е постоянен източник на сила и подкрепа за играчът от Манчестър Юнайтед през последните няколко години и е забелязвана много пъти да аплодира португалската суперзвезда от трибуните, където и да играе той.

 

Жената до Роналдо има близо 30 милиона последователи в Instagram, пътува по света с частен самолет, посещава филмови фестивали и лъскави партита и живее в луксозна провинциална къща в Англия. Тя работи усилено и постоянно се стреми да се развива - участва в заснемането на фотосесии, като един от последните й проекти е рекламната кампания за марката бельо Yamamay.

Наскоро звездната двойка обяви, че очаква близнаци. Двамата имат и четиригодишна дъщеря - Алана Мартина. Джорджина отглежда и 5-годишните близнаци на Кристиано - Ева и Матео, и 11-годишния му син Кристиано Роналдо-младши.

Припомняме, че дълго време Кристиано беше във връзка с Ирина Шейк, но двамата се разделят през 2015 година. Според слуховете, майката на футболиста не е харесвала руския модел и не е искала синът ѝ да създава семейство с нея. Официалните твърдения за раздялата са натоварените графици и на двамата, както и фактът, че любовта им се изпарила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Кевин Спейси с нови обвинения за непристойно поведение спрямо мъже (ВИДЕО)

Първи думи на Венелин Венков след новината, че напуска "Ку-Ку бенд"

Продават имението на Матю Пери, в което той така и не успя да живее

Наградата, за която Ози Озбърн отчаяно мечтае

Разпад: Венков и Невена напускат "Ку-ку бенд"

Крисчън Слейтър очаква четвърто дете

Алек Болдуин призна, че е изшмъркал кокаин колкото от "Земята до Сатурн и обратно"

Нова любовна двойка в Hell's Kitchen (СНИМКИ)

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com