Ялта открива 2014-та с Бой Джордж

25466
Ялта открива 2014-та с Бой Джордж

Стартът на новата 2014-та определено трябва да е запомнящ и вълнуващ! Такъв ангажимент е поел един от най-добрите клубове в света според списание DJ MAG – Yalta, към феновете на електронния саунд, като се зарича да постави силно и незабравимо начало на клубната 2014-та.

То ще е на 1-ви февруари, събота, а специално по този повод пристигат BOY GEORGE, MARC VEDO и MR. C. Това е само началото на серията от клубни емоции – програмата за годината е повече от наситена, а за да сте в течение с всички новини, проверявайте по-често тук: facebook.com/yaltaclub.

Бой Джордж се завръща в Ялта

Един от най-емблематичните артисти за всички времена – легендата BOY GEORGE, пристига в София заедно с диджея и продуцент Marc Ve...

Откриващото парти на 1 февруари ще се вихри и в двете зали – ROOM 1 и ROOM 2. Новите звезди, фаворитите от диджей конкурса, организиран от Yalta Club – STEFAN POPOV и RUNO, ще открият вечерта в ROOM 1. Веднага след тях зад пулта ще застане страхотният MARC VEDO, който ще покачи градуса достатъчно за появата на звездата на вечерта, BOY GEORGE.

В ROOM 2 първи зад пулта ще застане Liubo Ursiny, който ще подаде щафетата на гурото на тек хауса – MR. C. Лондончанинът Richard West прави първото си гмуркане в музикалните сфери едва на 16. Бързо си печели репутация в рап средите и се нарежда сред любимите емсита в много клубове. Първият си трак записва с Eddie Richards, а скоро след това залита по диджейството, което още през 87-ма го води зад пулта.

През 95-та Mr.C отваря легендарния клуб The End в Лондон. По-късно основава и звукозаписното студио Plink Plonk, End Recordings и лейбъла Superfreq. Mr.C се прочува и като фронтмен на поп групата The Shamen, а техният абсолютен великобритански хит Ebeneezer Goode тотално разбива чартове.

В момента Mr.C се подвизава в множество проекти под различни псевдоними. Последното му EP – Something Strange Part’s 1&2 предизвика истинска буря през 2012-та. Същият успех последва и последният ремикс за Fractious миналата есен.

Yalta и HMSU обединяват сили с партита Evolution

Многообещаващ и разнолик – такъв е стартът, който Yalta Club отбелязва през новата година. Освен богата и наситена със събития п...

Напоследък Mr.C е изключително зает с ремикси за Mikael Stavöstrand&David Scuba, Francis Harris, Xo Chic, Joint Custody&Affie Yusu. Лондончанинът работи и по соло EP I’m Gonna Give You Some и новия си албум Smell The Coffee. Mr.C не спира да пътува и да обикаля най-горещите клубни точки, а в София ще се развихри в Yalta ROOM 2.

Едва ли има факт, който сте пропуснали около екстравагантната персона на англичанина George Alan O'Dowd. Музикалната кариера на BOY GEORGE започва през 70-те и бушува с вълните на новия английски романтизъм, като творчеството му често е определяно като „бял блус“, а през 90-те се унася към глем вълната. GEORGE има не малко награди, сред които са и Грами и Брит, спечелени му като фронтмен на легендарната група Culture Club.

Още от ранните си години като диджей, George се увлича по електронния саунд, което го отвежда до емблематичните електронни „храмове“. В началото на 2010-та George превзема всички денс класации с хитовете "Amazing Grace", "Sunshine into my life“ със Sharlene Hector of Basement Jaxx, "Brand New" и "Turn 2 Dust". 2011-та пуска на пазара дългоочаквания си авторски албум "Ordinary Alien“– един изцяло танцувален албум с неиздавани досега тави. Същата година заедно с диджея и продуцент Marc Vedo създават лейбъла VG Records, който работи както с ъндерграунд артисти, така и с утвърдени имена като Skin (Skunk Anansie), Bob Sinclar и Afrojack.

Датата е 1 февруари, а мястото YALTA CLUB. В продажба са билетите за събитието на цена от 20 лв., които могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и на място в YALTA CLUB.

ARMIN ONLY INTENSE с официално афтър парти в Ялта

На 7-ми февруари клуб Yalta става домакин на официалното афтър парти на дългоочакваното и внушително шоу ARMIN ONLY INTESE. Вратите на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com