Живата кукла Барби: Винаги съм искала да играя ролята на психопат

13346
Живата кукла Барби: Винаги съм искала да играя ролята на психопат

Суперзвездата на интернет живата кукла Барби, Валерия Лукянова участва в нов филм на ужасите. Хоръра се казва „Куклата“ , а русокосата красавица ще играе ролята на психопат убиец.

"Винаги съм искал да играя ролята на маниак, защото любимите ми ужаси включват маниаци, осакатяване и много кръв.", споделя украинката.

Кукла Барби в носия стана хит във Facebook

Виждали сме кукли Барби с какви ли не дрехи и аксесоари, но едва ли сте виждали толкова нетрадиционно, но и същевременно, толкова ориги...

Тя добавя, че изпитва голямо удоволствие и позитивни емоции по време на заснемането на някои от по-стрховитите сцени от филма и се надява, че крайния продукт ще се хареса на всичките й фенове.

„Идеята за филма ми дойде през 2009 г.,когато имах тумор и бях в клиника. Имах вид на болен, умиращ човек. Чувствах, че съм близо до смъртта. След това започнах да пиша сценария и не можех да спра“, споделя режисьора на филма Сузана О'Брайън.

О'Брайън добавя, че докато е писала сценария постоянно си е мислела за главната роля й трябва момиче, което да прилича на кукла Барби, предаде TMZ.

„Написах сценария година и три месеца преди да Лукянова да стане толкова известна. Моят помощник търсеше онлайн и гледаше клипове, когато един ден ми показа Валерия. Тогава разбрах, че това е момичето. Оставаше само да се свържем с нея и да й предложим да участва във филма“, споделя О'Брайън.

Те изхарчиха над 300 000 долара, за да заприличат на Барби и Кен

Млада двойка похарчи 322 728 долара за пластични операции, за да изглежда като Бабри и Кен, съобщава The Daily Mail. Рускинята Анастаси...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com