Карандила свирят на рождения ден на Деян Донков

33981
Карандила свирят на рождения ден на Деян Донков

Деян Донков навърши вчера 39 години. Актьорът поля празника с приятели на шумен купон. Специалната изненада за празника бяха музикантите от прочутия оркестър „Карандила”.

„Поканих ги да свирят. Предпочитам да вдигна шумен купон с приятели, отколкото да празнувам тихо в семейна обстановка,” разкри плановете си за „Монитор” Донков. Актьорът не държи приятелката му Радина Кърджилова да го сюрпризира със скъпи подаръци. „Важно е, че любимите ми хора са около мен. Материалните неща не ме интересуват,” отсече Донков.

Радина и Донков се целунаха след дълга раздяла

Любимата на Деян Донков, Радина Кърджилова, вече е част от риалитито "Къртицата". Двамата се срещнаха насаме в Базата, докато останалит...

Деян и Радина изкараха почти цяло лято на морето. След участието си в „Къртицата” заради разразилите се скандали влюбените предпочетоха спокойствието на родното Черноморие. И там обаче не можаха да избегнат злите езици, които не спираха да бълват клюки по адрес на арт двойката. Според мълвата Донков, който показа агресията си и пред зрителите в риалити шоуто, почти всяка вечер посягал на половинката си, пише в. Монитор.

Радина обаче отрече, че любимият я шамаросва. Тя е категорична, че Донков е мъжът за нея и дори се разбира прекрасно със сина му Деян­ младши. Като потвърждение на думите є момченцето изкара няколко дни с тях на морето. Той бил изпратен от майка си Анастасия Ингилизова да се порадва на плажните игри, тъй като тя самата имала много работа и не можела да си вземе почивка. В момента актьорът се стяга за роли в кинопродукции, които засега пази в тайна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com