Келън Лъц: Варна прилича на малък Лас Вегас и Маями в едно

24185
Келън Лъц: Варна прилича на малък Лас Вегас и Маями в едно

За пореден път холивудска звезда гостува в България и остава приятно изненадан от страната ни – от забавленията, които се предлагат тук, от качеството на услугите и от топлото отношение на местните хора.

Келън Лъц, който е най-известен с рoлята си на вампира Емет от световния бокс офис феномен сагата "Здрач", по бестселърите на Стефани Майер, е в столицата ни от няколко месеца, за да участва в снимките на "Непобедимите 3" и "Херкулес", като във втория, Келън е в ролята на самия Херкулес.

Стюарт и Патинсън са най-доходоносните партньори

Любов, раздяла, повторно събиране, секс по 7 пъти на ден... това е само малка част от новините около Кристен Стюарт и Робърт Патинсън. ...

За няколкото почивни дни, които актьорът има между снимките, той избра да релаксира в КК Златни пясъци. Сексимволът от „Здрач” сподели, че е нямал особени очаквания нито за курорта, нито за Варна. И въпреки, че е гледал част от кадрите, които колегите му са заснели в града за „Непобедимите 3” , включващи рушене на сгради и пресъздаване на страна от Третия свят, решава да дойде във Варна по-скоро, защото отдавна желае да посети Черно море. Но Лъц споделя, че всичките му очаквания за града се променят още щом самолетът се снишава, за да кацне на летището. „Гледката беше страхотна! Градът приличаше на малък Лас Вегас и Маями в едно! А след като прекарах три дни тук, съм още по-убеден в думите си.” – споделя 28- годишният актьор. За дните във Варна, Лъц споделя, че се е влюбил в града – усетил е нощния живот, посетил е много от забележителностите, изпробвал е някой от водните атракциони и е опитал автентичната българска кухня.

За себе си актьорът разказва, че обожава пътуванията и е обиколил много градове по света и това е още една причина да обича работата си. Но често му липсват дома, семейството, приятелите. Пропуска рождени дни, ваканции, сватби (тази година е пропуснал сватбите на трима свои много близки приятели). „Номерът е да превърнеш всяко място по-света в свой дом, но не винаги се получава, както се получи тук, където се чувствам страхотно!”, добавя Лъц.

На въпроса „За какво мечтае в момента?”, Лъц отговаря, че в момента изживява мечтата си със своето участие в „Непобедимите 3” и с получената възможност да играе рамо до рамо с “идолите”, с които е израснал, а именно актьори като Дж. Стейтмън, Уесли Снайпс, А. Шварценегер, С. Сталоун, Мел Гибсън и Д. Лундгрен, и след като приключи със снимките, ще трябва да си пожелае нещо ново.

Цели 7 „Златни малини” за „Здрач"

Заключителната част на вампирската сага "Здрач" се окичи със седем антинагради "Златна малина", съобщи БГНЕС. Сред най-слабите филми и...

Скоро предстоят и първите премиери на последните няколко филма с негово участие – „Тарзан” (февруари 2014), „Херкулес” (февруари 2014) и „Непобедимите 3” (август 2014).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com