Кристен изневерява на Роб Патинсън с режисьор

8372
Кристен изневерява на Роб Патинсън с режисьор

На 17 юли в Лос Анжелис папараци хващат Кристен Стюарт да се прегръща с 41-годишния режисьор Рупърт Сандерс. Той е женен за британския модел Либърти Рос и има две деца от нея. Познават се покрай съвместната им работа по време на снимките на филма „Снежанка и ловецът”. Очакват се още снимки след излизането на американското списание "US Weekly".

Един от фотографите твърди, че Рупърт е изглеждал сякаш не може да се наслади на 19 години по-младата от него Кристен. Източник, близък до актрисата, твърди, че в момента тя е опустошена и искрено съжалява за допуснатата грешка: „Било е съвсем моментно нещо, а не връзка. Тя не е искала да нарани никого. Тя е добър човек, просто е направила грешен избор.”

Стюарт и Патинсън се женят?

Актьорът Робърт Патинсън намекна, че може би ще се ожени за своята колежка от вампирската филмова сага "Здрач" - Кристен Стюарт, предад...

Само месеци преди това щастливо омъженият режисьор каза пред италианския Vanity Fair: „Има едно нещо, което никога не съм можел да разбера. Защо хората изневеряват. Родителите ми са се запознали, когато майка ми е била на 17, а баща ми на 25. Все още са заедно и са много щастливи. Израснах с убеждението, че можеш да прекараш живота си само с един човек.”

Връзката на Кристен с колегата й от „Здрач” Робърт Патинсън продължава от дълго време насам, но двамата я пазят от медиите като най-съкровената си тайна. Двамата изглеждаха щастливо влюбени само преди три дни по време на наградите Teen Choice Awards.

Редактор: Калина Здравкова

Кристен и Робърт правили див секс в "Здрач"

В последната част на сагата "Здрач" Кристен Стюарт се е отдала на "див секс" със своя партньор Робърт Патинсън. Наложило се е режисьо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com