Куката: Бахаров взе всички к*рви

98441
Куката: Бахаров взе всички к*рви

Мариан Вълев не може да се примири с известността на Захари Бахаров. Този път говорим за героя му в моноспектакъла „ВИП”, с който Куката от „Под прикритие” се завърна на театралната сцена след 20 години отсъствие.

Моноспектакълът се играе в театър „София” и стъпва на текста на Ерик Богосян Wake Up and Smell the Coffeе, нашумял най-вече у нас със „Секс, наркотици и рокендрол”. Също както и Андрей Баташов (в последния му авторски моноспектакъл „Влез в час”, чиято коронна роля е в „Секс, наркотици и рокендрол”) Вълев изгражда представлението, като внася актуални моменти от родната политика и свои автобиографични спомени, пише "Монитор".

Видео от моноспектакъла на Мариан Вълев

Мариан Вълев ударно се завръща с постановката „ВИП“ след 20-годишно отсъствие от театралната сцена. Тя е продуцирана от АР...

Действието е разделено на отделни глави, някои от които предварително са заснети на видео. Напълно в духа на Богосян, текстът е пълен със солени закачки и цинизми, като: „Гледали сте „Дзифт”, нали? Е, аз съм онзи, върху който Захари Бахаров се изхрачи, - казва героят на Вълев. - Не стига, че Захари Бахаров взе всички к*рви, но се и уреди и с най-хубавото име.”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com