Къртицата Кирил Ефремов и Камелия водят Мис България 2013

22522
Къртицата Кирил Ефремов и Камелия водят Мис България 2013

Къртицата Кирил Ефремов и певицата Камелия ще са водещите на най-красивото риалити шоу това лято – Мис България 2013. Двамата безспорно ще създадат уникален дует, който в продължение на месец ще подложи 18-те претендентки за титлата „най-красива българка” на невиждани до момента предизвикателства за визията и волята на тазгодишните участнички в конкурса.

Пътят към короната на победителката тази година започва на 15 юли в ефира на TV7. Най-горещото лятно шоу ще се излъчва всеки делник в праймтайма.

Кирил Ефремов е Къртицата, Любо спечели

69,7 % от зрителите избраха Любо за победител в първия сезон на “Къртицата”. Той си тръгва с чек за 137 450 лева, колкото и...

Като кавалер Кирил Ефремов ще поеме тежестта на ежедневните снимки и ще води както двата лайфа, така и дейли епизодите, за да може екранната му партньрока Камелия да съчетае постоянните си музикални ангажименти с ролята си на водещ. Секс символът на поп-фолка ще влезе като тежката артилерия в живите студия на шоуто два пъти в седмицата.

Киро ще бъде човекът, който единствен ще нарушава изолацията на момичетата и ще им поставя ежеседмичните задачи. Дали обаче най-голямото предизвикателство за красавиците няма да бъде неповторимият чар на актьора, който ще бъде и единственият мъж с достъп до Двореца на 18-те принцеси? След като прекара три месеца като КЪРТИЦАТА в базата на КЪРТИЦАТА, Кирил се очаква да даде и най-компетентните съвети на 18-те кандидатки за короната как да се справят с пълното отделяне от околния свят.

Камелия ще влиза в живото студио и с уникалното си присъствие няма да спести никому неудобните въпроси, няма да убегне от погледа й нито една грешка на претендентките, както и нито един техен успех няма да остане незабелязан. Амплоато на водеща не е чуждо за певицата, която може да се похвали със завидни успехи както пред камерите на риалити формати, така и в студиото на „Споделено”. Камелия отдавна разби мита за съмнителния интелект на поп-фолк певиците и присъствието й като водеща обещава да е един от най-цветните акценти в Мис България 2013. А дали някоя от 18-те кандидатки няма да насочи вниманието си не към чаровния мъжкар Кирил Ефремов, а към сексапилната Камелия, предстои зрителите да разберат само от ефира на TV7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com