Линдзи живеела в ад като дете

14043
Линдзи живеела в ад като дете

Линдзи Лоън разкри ада, който е изживяла в детството си, благодарение на съучениците си. В училище й е бил нанасян и психически, и физически тормоз.

Звездата от „Гадни момичета” се разплака по време на шоуто на Кейти Коурик, където бе показана историята на Уитни Кроп - тя е била избрана за кралица на красотата, което всъщност е било жестока шега.

Линдзи Лоън и Чарли Шийн в извратена секс сцена

Линдзи Лоън заснела извратена секс сцена с Чарли Шийн на снимачната площадка на "Страшен филм 5". 26-годишната актриса е била в леглот...

Лоън била толкова трогната от нейната история, че пуснала редица признания в Туитър, обяснявайки, че е била на прицел в училище. Подигравали й се за стремежите към шоубизнеса и за баща й, докато бил в затвора.

Линдзи пише: "Мисля, че това, което направи днес в шоуто си за Уитни Кроп, беше прекрасно. Бих искала да се запозная с това момиче. Спрете тормоза... Аз бях наистина тормозена в държавното училище, където и отсъствах, заради снимките. Но когато се връщах... момчетата и момичетата ме наричаха с различни прякори. Те също се присмиваха и на ситуацията ми вкъщи, когато разбраха, че баща ми е в затвора. Крещяха ми разни неща и се опитваха да ме разстроят още повече. Затова преминах на домашно обучение в 11-ти клас”.

Редактор: Ина Попова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com