Лора Караджова напусна "Музикална академия"

98223
Лора Караджова напусна "Музикална академия"

Лора Караджова е първият изпълнител, който напусна "Музикална академия". Тя се изправи срещу Петя Буюклиева и Любен Христов.

Фънки, Георги Христов, Здравко от "Ритон" и Люси Дяковска, трябваше да спасят един от участниците и техният избор бе Петя. В нейна подкрепа се изказаха Деян Неделчев-Икебаната и Ива Николова.

Караджова изпълни "Министър на веселието" с Криско, но журито се оплака, че чули повече от рапъра, отколкото от певицата. За втора песен Лора заложи на Te amo на Риана, но на места бе се усети, че пее фалшиво. За оставането си в надпреварата Любен изпълни "Прости ми" на Д2.

В крайна сметка зрителите решиха първа от "Музикална академия" да си тръгне Лора Караджова, а баща й съжали, че дори една трета от нейните почитатели не са пуснали sms.

Журито взе страната на блондинката, а Здравко дори заяви, че Любен не става за подобен формат. "Бегай бързо мен, не си за тук", възкликна и Фънки.

По-рано Здравко от "Ритон" имаше леко спречкване с Рут Колева. Той заяви, че тя е пяла пред 200 души, 30 от които роднини и никой не си е купил билет за нейна изява.

Снимка: Архив

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com