Мадона репетира ударно

4144
Мадона репетира ударно
Подготовката за представлението й на Супербол в неделя изтощи двете й колежки

Мадона репетира ударно за представлението си, предвидено между двете полувремена на Супербоул в неделя, пише сайтът Контактмюзик.

Кралицата на попмузиката за пръв път ще изпълни на живо хита си Give Me All Your Luvin. Покрай 12-часовите тренировки в нюйоркско студио Мадона изкарала душата и на две други изпълнителки, участващи в хита - Ники Минаж и на Матанги Арулпрагасам, известна като M.I.A. Според близки на певицата-режисьор, репетициите били направо "брутална".

Мадона захапа Гага за плагиатство

Поп кралицата Мадона захапа здраво устремилата се към трона й Лейди Гага. Мардж обвини ексцентричната изпълнителка в кражба. Според н...

Мадона уж се усмихвала на колежките си, но казала, че ще им даде почивка едва след Супербоула. Тя искала да изпипа изпълнението си до най-малките детайли. Поп примата взимала решения по всички въпроси, включително и по сценичните костюми, с които Ники и M.I.A. ще се явят. Минаж споделила, че тези тренировки били най-изтощителното нещо, което й се е случвало някога в живота. Но в същото време тя научила много неща.

Изпълнението на Мадона ще бъде предавано на живо в неделя от "Лукас ойл стейдиъм" в Индианаполис. Сред другите музикални величия, гастролирали на Супербоула, личат имената на "Блек айд пийс", Пол Маккартни и Брус Спрингстийн, припомня сайтът.

Междувременно Елтън Джон продължи да се подиграва на именитата си колежка, че ще се прояви като буфосинхронист в Индианаполис и че ще пее на плейбек. По време на предаването Good Morning America той пожела на Мадона поне да движи устните си в синхрон, за да не се изложи.

Елтън Джон заяви с известно отвращение, че никога няма да пее на подобен финал, защото музикалните гастроли в почивката са винаги с ужасно качество. "Никога досега не съм видял свестен спектакъл. Абсолютно никога!" - каза той. БТА

Мадона ще филмира Уилям и Кейт

На поп кралицата Мадона и хареса да стои от другата страна на камерата и планира да се завърне към режисурата. Мардж иска отново да се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com