Маша: Искам да бъда обичана аз, а не Шарапова от телевизията

11182
Маша: Искам да бъда обичана аз, а не Шарапова от телевизията

Тенисистката Мария Шарапова сподели пред казахстански вестник за отношенията си с Гришо и за това какво възнамерява да прави в бъдеще.

„Ще играя тенис докато мога да държа ракетата и да печеля. Представете си какъв е животът ми: печеля мач, веднага се качвам на такси, бързайки към летището, сутринта съм на друг континент. За обикновен човек това би било истинска лудница, но не и за мен. Искам това да продължи възможно колкото се може по-дълго.

Гришо предлага брак на Шарапова навръх рождения си ден?

След като дълго време Мария Шарапова и Григор Димитров криха връзката си, тя стана публично достояние, щом папарак ги засне на романти...

Не мога да си представя да живея в друга държава. Гордея се, че съм от Русия. Винаги щом пристигна в Москва, сърцето ми започва да бие по-бързо”, разказва тя.

Шарапова сподели още, че е много трудно да имаш сериозна връзка, когато си професионален спортист. Тя призна, че се чувства щастлива в обятията на най-добрия ни тенисист Григор Димитров и разкри причината да се раздели с бившето си гадже - баскетболистът Саша Вуячич:

"Срещах се две години със Саша Вуячич. Дори се сгодихме, но, за съжаление, не се получи. Отношенията ни не оцеляха на постоянните раздели. Той играе в Турция, аз обикалям света. Срещахме се на всеки два месеца. В крайна сметка, пътищата ни се разделиха. Беше много трудно за мен да дойда на себе си след това, но всяко зло за добро. Сега се срещам с българския тенисист Григор Димитров и мога да кажа, че сме абсолютно щастливи! (смее се). За мен най-важното в една връзка е доверието. Без него не можем да стигнем далеч. Искам да бъда обичана заради това, което съм, а не заради образа, който показват по телевизията. Аз съм обикновено момиче и искам просто да съм щастлива”.

Спортистката разказа, че втората й любов е малкото й куче, което живе с нея от 7 години.

Шарапова утешава Григор на закуска

Мария Шарапова и Григор Димитров са били забелязани да закусват в хотела си тази сутрин след вчерашната катастрофална загуба на бълга...

Шарапова добави, че се срамува от факта, че има диплома само за средно образование. "Не винаги ще тичам като луда с ракета на корта! Спортът е до време. Вероятно след това ще се ориентирам към университета".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com