Мерил Стрийп е фаворитка за спечелване на "Златен глобус" и "Оскар"

4657
Мерил Стрийп е фаворитка за спечелване на "Златен глобус" и "Оскар"

Мерил Стрийп се очаква да бъде отличена с награди "Златен глобус" и "Оскар" за впечатляващото си превъплъщение в ролята на Маргарет Тачър, сочат данни на британската букмейкърска къща "Уилям Хил", цитирани от Фимейл фърст.

Залозите за спечелване на "Златен глобус" за най-добра актриса от Мерил Стрийп са 4 към 7, докато за "Оскар"-а за най-добра актриса са 1 към 1, а за двете награди - 11 към 8.

Залозите, че Джордж Клуни ще спечели "Златен глобус" за ролята си в "Потомците", са 1 към 2, а че ще получи "Оскар" за същата роля са 10 към 11. Залозите, че "Потомците" ще спечели "Златен глобус" за най-добра драма пък са 5 към 6.

Мерил Стрийп е чудесна актриса, а изпълнението й в ролята на лейди Тачър е изключително, заяви говорител на "Уилям Хил". Залозите за Виола Дейвис за спечелване на "Златен глобус" за най-добра актриса за ролята й в "Южнячки" са 15 към 8, за Глен Клоуз за ролята й в "Албърт Нобс" - 8 към 1, за Тилда Суинтън за "Трябва да поговорим за Кевин" - 10 към 1 и за Руни Мара за "Момичето с татуирания дракон" - също 10 към 1.

"Златна мечка" от Берлинаре за Мерил Стрийп

Световноизвестната американска актриса Мерил Стрийп ще бъде отличена с почетната награда "Златна мечка" за цялостно творчество на Между...

Залозите за Леонардо ди Каприо за спечелване на "Златен глобус" за най-добър актьор за ролята си в "Джей Едгар" са 3 към 1, за Брад Пит за "Кешбол" - 4 към 1, за Майкъл Фасбендер за "Срам" - 9 към 1 и за Райън Гослинг за "Мартенски дни" - 10 към 1.

Залозите за "Юго" за спечелване на "Златен глобус" за най-добра драма са 2 към 1, за "Боен коен" - 4 към 1, за "Южнячки" - 14 към 1, за "Мартенски дни" и "Кешбол" - по 16 към 1. Залозите Мишел Уилямс да спечели "Оскар" за най-добра актриса за "Моята седмица с Мерилин" са 2 към 1, за Виола Дейвис за "Южнячки" - 5 към 2, за Глен Клоуз за "Албърт Нобс" - 6 към 1, за Руни Мара за "Момичето с татуирания дракон" - 10 към 1, за Тилда Суинтън за "Трябва да поговорим за Кевин" - 12 към 1, за Чарлийз Терон за "Young Adult" и за Елизабет Олсън за "Тя е Марта, Марси Мей и Марлен" - по 14 към 1.

Залозите за Жан Дюжарден да спечели "Оскар" за най-добър актьор за "Артистът" са 15 към 8, за Леонардо ди Каприо за "Джей Едгар" - 3 към 1, за Брад Пит за "Кешбол" - 8 към 1, за Гари Олдман за "Калайджия, шивач, войник, шпионин" - 10 към 1, за Майкъл Фасбендер за "Срам" - 12 към 1, за Уди Харелсън за "Бастион" и Шон Пен за "Дървото на живота" - по 20 към 1.

Залозите за спечелване на "Оскар" за най-добър филм за "Артистът" са 8 към 11, за "Потомците" - 10 към 3, за "Боен кон" - 4 към 1, за "Юго" - 7 към 1, за "Ужасно силно и адски близо" - 10 към 1, за "Джей Едгар" - 14 към 1, за "Калайджия, шивач, войник, шпионин" и "Момичето с татуирания дракон" - по 20 към 1, за "Кешбол" и "Южнячки" - по 25 към 1, за "Желязната лейди", "Drive: Живот на скорост" и "Полунощ в Париж" - по 33 към 1. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com