Мистерия: Алла Пугачова се жени - умира диктатор!

15948
Мистерия: Алла Пугачова се жени - умира диктатор!

С уникална мистерия са обвити сватбите на Алла Пугачова.  Тя е истински предвестник за смъртта на най-влиятелните комунистически лидери, забелязва руският в. „Комсомолская правда”. В деня на всеки един от нейните 5 брака по света умира по един могъщ властник със статута на диктатор. Един вид Алла е и предвестник на демокрацията!

„Ако бракът изобщо може да се асоциира със смъртта, това вероятно е защото според някои схващания умира свободният живот и започва една малко по-различна негова форма, която често се свързва с окови и други метални аксесоари. Но в случая със сватбите на руската певица Алла Пугачова, която съвсем наскоро за пореден път мина под венчилото, има една много любопитна закономерност – при всяко сключване на брак тя допринася по някакъв начин за свободата изобщо, защото тогава случайно или не умира по един виден комунистически лидер”, пише вестникът, цитиран от АСН.

Не по-малко любопитен е фактът, че смъртоносната енергия на  сватбите на Алла до голяма степен е насочена на Изток. Фактите говорят красноречиво.

Първият брак на Алла Пугачова през 1969 г. и съвпада с датата на смъртта на Хо Ши Мин. Виетнамският комунистически лидер умира само 12 часа след нейната венчавка.

Следващият й брачен съюз е през 1976 г. Същата година този свят напуска китайският лидер Мао Дзедун.

Третата сватба на певицата вече пренася смъртоносната енергия в СССР. Жени са на 10 март 1985 година. На същия ден умира генералният секретар на ЦК на КПСС Константин Черненко.

През 1994 г. Пугачова се омъжва за четвърти път - за българина Филип Киркоров. Тогава умира Великият вожд на КНДР Ким Ир Сен.

Следва известно затишие, което „оставя“ Северна Корея на мира  наследникът на Великия ръководител Ким чен Ир управлява в Пхенян в продължение на дълги години. Докато обаче Пугачова да реши да сключи нов брак.

И Алла Борисовна не миряса. Тя се ожени миналата година за Максим Галкин и прокобата прати в отвъдното севернокорейския лидер Ким Чен Ир.

„Засега не е известно как точно сватбите влияят на погребенията на комунистическите лидери, възможно е това да е случайност, но съвпадението е поразително”, пише „Комсомолская правда”. На този етап комунистическите лидери могат да спят спокойно, защото след сватбата си с Максим Галкин Пугачова заяви, че това ще е последният й брак.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com