Наоми Уотс два пъти отказвала ролята на принцеса Даяна

34905
Наоми Уотс два пъти отказвала ролята на принцеса Даяна

Цели два пъти Наоми Уотс отказала да играе в биографичния филм „Даяна”, който е базиран на книгата „Даяна: Нейната последна любов” и се фокусира върху последните две години от живота на принцеса Даяна и най-вече върху романса ѝ с доктор Хаснат Хан.

Уотс отказала ролята, защото считала Даяна за „наистина удивителна личност” и „сложен характер”. В крайна сметка обаче актрисата приема ролята във филма, чиято премиера беше късно снощи в кино „Одеон” в Лондон.

Филмът за принцеса Даяна получи своята световна премиера

„Даяна”, биографичен филм за покойната принцеса на Улес, загинала в Париж при автомобилна катастрофа, получи световната си ...

„Искам да покажа от всички страни на характера на всяка женска роля, която изпълнявам на големия екран. Очарована съм от жени, които са многопластови личности, пълни с противоречия, които са забавни, умни, но същевременно крехки”, коментира Уотс пред BANG Showbiz след премиерата на „Даяна”.

За да изиграе ролята на принцесата, Уотс е правила доста обширно проучване за живота ѝ. И именно проучването е изградило в съзнанието на актирсата образа на един забавен и крайно искрен човек в лицето на Даяна. „Считам, че тя (Даяна) е била по детски искрена, имала е страхотно чувство за хумор и исках тези черти да изпъкнат в моята роля”, казва Уотс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com