Нети дава печалбата си от Като две капки вода на децата от дома на отец Иван

33497
Нети дава печалбата си от Като две капки вода на децата от дома на отец Иван

Нети като Лайза Минели е първият победител във втория сезон на „Като две капки вода“ по Нова. Безупречното й изпълнение на Cabaret й отреди първото място, а наградата си от 1000 лв. тя дари на децата от дома на отец Иван.

Много емоционално, артистично и вълнуващо за зрителите и участниците премина първият епизод, в който видяхме Павел Владимиров като Дичо, Къци като Васил Найденов, Мая Бежанска като Тони Димитрова, Неве – Джеси Джей, Иво Танев – Том Джоунс, Стефания Колева – Шакира. Секссимволът на българския театър – Деян Донков, разтопи женските сърца с изпълнението си на Краля на рока Елвис Пресли – Love Me Tender. Той дари с целувка 16 дами в залата и безапелационно се превърна в техен любимец.

Милица Гладнишка се завръща в „Като две капки вода”

Любимката на зрителите от първия сезон на „Като две капки вода” Милица Гладнишка се завръща в най-забавното шоу за преобраз...

Журито също бе завладяно от емоцията и видяхме трансформациите на Маги като Георги Минчев, Хилда като Ела Фитцджералд след „четиричасов кошмар“, Милица в шеметното изпълнение от филма Маската, а най-новият член – Юлиан Константинов – като Адриано Челентано. Ръкавицата е хвърлена, след като Зуека и Рачков приеха предизвикателството да изпълнят „песен по избор“ в следващия епизод на предаването.

На 17 март, от 20.00 часа по Нова ще видим вече и първите разменени роли в най-забавното предаване за звездни преобразявания. Павел ще влезе в ролята на Duffy, а Къци – в още една легенда на българската естрада – Лили Иванова. Нети ще видим като Майкъл Джексън, Стефания – Ваня Костова, Иво – Звезди. Кошмарът на Мая Бежанска да изпълни рап парче се сбъдна – тя ще трябва да стане като две капки вода с Криско. От крал на рока Деян ще обърне настроението на 180 градуса с Продиджи.

Победителят от миналата година – Рафи, сбъдна мечтата си да влезе в ролята на Дони, и изпя две от култовите парчета на певеца „Кукла“ и „Стая с лилави стени“. По средата на изпълнението рамо до рамо до него застана и оригиналът - музикалният продуцент на шоуто – Дони.

Подготовката за новите им роли вече тече, а екипът от гримьори, стилисти и фризьори вече работи над следващото предизвикателство за тях – 8 участника с повече от 40 часа подготовка за всеки.

Майли Сайръс тайно в България с Криско?

Майли Сайръс е гадже с Криско? Това се питаха фенове на певицата, които засякоха Криско с екстравагантно момиче, което много прилича на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com